| Mysteryossa a întrebat:

am si eu o curiozitate: daca faci sex anal, iti creste fundul? k eu asa am auzit si as vrea sa stiu daca e asa. e pura curiozitate, nu va ganditi k vreau sa incerc, chiar daca unii o vor face. vreau rasp pe bun e, nu gen : "incearca si vezi" sau altele. fundita love struck

Răspuns Câştigător
| AstralConfessor a răspuns:

NUUU. in nici un caz, se mareste doar anusul (gaura).
Daca vrei o fermizare/marire a feselor, fund bombat trebuie sa apelezi la masaj. exista un ulei special care lucreaza muschii in profunzime. daca vrei detalii scrie aici, astral_confessor@yahoo.com

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum crezi ca poate placea asa ceva cuiva? anusul nu are terminatii nervoase care sa produca placere.deci de ce si-ar baga cineva ceva in c.r?

| Shenn a răspuns:

Nu. in nici un caz. vreti fund bombat? la fitness cu voi. happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Dupa logica ta,daca faci sex oral, iti cresc buzele, nu?
Vezi ce aiurea pare?
Normal ca nu este cum spui tu!

| Yaguar a răspuns:

Nu se mareste fundul. Vreai fund care sa le placa baietilor ocupate cu sportul. Si mai trebuie sa stii ca nu atit importa marimea chit importa forma.

| AllinaDaniella a răspuns:

Complet gresit, cine ti-a spus chestia asta cu siguranta avea chef de misto, sau incerca sa fraiereasca pe cineva... Deci, nu categoric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine unul mă depășesc și intrebările care țin de sexul normal (dacă o mai exista așa ceva în ziua de azi), dar m-am hotărât să-ți răspund pentru că se pare că exista și o explicație logică care demonstrează că teoria asta a ta (sau a iubitului tău) e falsă; și anume - băieții care se iubesc între ei! ai văzut tu vreun gay care să ocupe două locuri in autobuz?

| Roxana19aa a răspuns (pentru AstralConfessor):

Cum se numește uleiul?

Întrebări similare