| Enzuta a întrebat:

Bună, am și eu o dilemă, dacă mă puteți sfătui.
De o lună și jumătate simt foarte mult ca îmi place de un băiat, și nu știu ce să fac. Îl caut de câteva ori pe zi pe retelele de socializare, deși nu îl am la prieteni.
El nu mă cunoaște.
El se cunoaște doar cu prietenul meu, și are iubita, dar am înțeles ca nu se prea înțeleg.
Și eu îl iubesc pe prietenul meu, deși uneori mă gândesc să o luăm pe căi diferite, dar mă răzgândesc repede.
Oare ar fi ok să vorbesc cu prietenul meu despre asta? Oare e ceva trecător doar?
Nu știu cum ar reacționa dacă îi spun, dacă se va schimba relatia dintre noi sau nu.

3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

E ceva trecător. Nu te băga unde nu trebuie. Ca strici 2 relații

| Fandoenia a răspuns:

Tu ai mai mult un crush fata de prietenul iubitului tău. Dacă iubitul tău este ce trebuie, nu ai de ce sa te gândești la acel crush atât de intens cum o faci. Este clar ca în relația cu iubitul tău nu mai te simți femeia aceea care s-a îndrăgostit de el la început. Mai poți încerca încă ce s-a schimbat sau sa vorbești cu el și sa vezi ce anume l-a transformat pe el în femeia care este acum lângă tine sau cum puteți face sa devina mai,, barbat". Când simți nevoia de crush-uri dintr-astea, e logic că e ceva ce lipsește la voi pe plan sexual posibil mai mult, pentru că ai atracție fata de crush-ul ala. Cel mai bun sfat este sa vezi dacă ii poți inspira din nou masculinitatea iubitului, dacă nu și a devenit femeia ta – prea târziu. Se va întâmpla sa te detașezi de relație din ce în ce mai mult, din moment ce îți lipsește ce ai nevoie.

| Violleta2022 a răspuns:

Altul, ca asta are deja iubita!