| MacicasIonela1999 a întrebat:

am si eu o întrebare.
Am făcut pana acum 4 teste in dupa anumite perioade de timp si toate au iesit negative dar eu am impresia ca ma "umflu" in burta si ca simt niste batai de inima. Ce parere aveti si daca vi s-a întâmplat si voua. Va rog sunt foarte disperată si nu stiu ce sa fac...
(Si va rog nu ma luati la misto sau alte lucruri... )

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand nu ai precizat daca ai intretinut contacte sexuale neprotejate si daca in urma lor a ajuns sau nu sperma in vaginul tau. De asemenea ar trebui sa fii ingrijorata doar intr-o singura situatie si anume doar daca sexul a fost intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului tau menstrual. O sarcina se poate naste DOAR/NUMAI in cazul in care sunt intrunite cele 2 conditii absolut obligatorii : 1. ) sexul sa fie intretinut in PERIOADA FERTILA si 2.) Sa ajunga SPERMA in vagin indiferent de modul in care se produce aceasta. Testele au indicat rezultatul NEGATIV fiindca in urina ta NU EXISTA hormonul de sarcina hCG care este produs de placenta sarcinii. In concluzie nu poate exista o sarcina nici macar ipotetica. Multa sanatate!

9 răspunsuri:
| gazza01 a răspuns:

Batai de inima n-am auzit nicio femeie sa simta, iar burtica se vede de la 4 luni. Daca ai facut testele alea si au iesit asa, dupa parerea mea, nu esti gravida, e doar in capul tau!

| SG1995 a răspuns:

Ar putea fi efectul nocebo. De ce nu mergi să-ți faci o ecografie? Nu de alta dar așa și creierul tău va accepta că nu e nimic acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| MacicasIonela1999 explică (pentru IoanaSpioana):

Buna, da nu mi-am dat seama sa precizez acest lucru. am intretinut contacte neprotejate, fostul meu iubit m-a asigurat ca a avut grija si ca a ejaculat (daca am spus bine) "afara" iar cu perioada fertila, ciclul meu este dereglat si nu stiu daca eram in acea perioada... (multumesc de raspuns)

| MacicasIonela1999 explică (pentru SG1995):

Asta am in plan dar momentan nu am avut cum sa ajung la spital! :*

Asta am in plan dar momentan nu am avut cum sa ajung la spital! :* mersi mult!

| MacicasIonela1999 explică (pentru gazza01):

Da si prietena mea cea mai buna imi spune asta... dar nu stiu cum sa imi scot asta din cap.

Poate din cauza acestui efect nocebo sa ma fi si ingrasat si sa imi dea impresia maririi burti?

| SG1995 a răspuns (pentru MacicasIonela1999):

Se poate, se pare că în unele cazuri stresul poate duce la un surplus de grăsime, acum asta depinde de mai mulți factori, poate la fel de bine să fie altceva.