| lovemylive a întrebat:

Buna,am si eu o intrebare, am facut sex cu prietenul meu protejat, el a ejaculat in prezervativ si tot am continuat, exista sanse sa raman? sad

11 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă folosiţi CORECT prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), atunci NU ai cum să rămâi însărcinată!

Dar voi NU aţi folosit corect prezervativul sad

Copiază răspunsul meu şi du-l prietenului tău :

NU se mai continuă actul sexual după ce ai ejaculat în acel prezervativ.

După ejaculare, OBLIGATORIU se SCHIMBĂ prezervativul!

Mergi la toaletă, dai jos prezervativul, îl VERIFICI ( să NU fie rupt/tăiat ), îl arunci, urinezi, te speli cu apă caldă + săpun, te ştergi, apoi POŢI continua cu a 2-a "partidă" folosind un prezervativ NOU.

Toate cele bune.

| Alcyon a răspuns:

Trebuia sa-si schimbe prezervativul. In felul asta, exista ricul ca sperma sa se prelinga in vagin.

| TheAce a răspuns:

Sansele sunt, s tatistic vorbind, de doar 1%. Era indicat totusi sa nu continuati fara sa schimbati prezervativul. Un test de sarcina va fi elocvent, dar in mare nu prea ai de ce sa iti faci griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoranta? Da.

| AlexandraCris a răspuns:

Fă un test de sarcină big grin Dar dacă aţi făcut protejat sunt şanse foarte mici.
Totuşi, pentru siguranţa ta şi pentru liniştea ta sufletească, fă un test.

| Lavii007 a răspuns:

Daca ati continuat fara prezervativ, da.

| lovemylive explică (pentru Lavii007):

Am facut-o cu prezervativ si a ejaculat in el si nu la dat jos am continuat asa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru lovemylive):

Daca ati continuat cu acelasi prezervativ si cu sperma inauntru, iar prezervativul nu s-a spart, nu prea sunt sanse.
Dar ar fi sansa ca aceasta sa se mai fi prelins din ea pe exterior si sanse sa junga in vagin.
Cel mai bine e sa faci un test de sarcina dupa 14 zile.
Bafta!

| Lamborghiniasx a răspuns:

Pai,90% da, 10% nu, dar mai cert este sa te duci la medic!

| 구미호 a răspuns:

Nu cred, dar exista sanse mici, dar existente.Incearca un test de sarcina.Mult noroc! Funda?

| Unknown19 a răspuns:

Teoretic sunt sanse, trebuia sa spele macar dupa ce a ejaculat in prezervativ. Fa un test de sarcina, cel mai bine. Data viitoare nu mai faceti asta fara prezervativ, e destul de riscant si presupun ca niciunul dintre voi nu vrea sa aiba surprize.