Teoretic sunt sanse, trebuia sa spele macar dupa ce a ejaculat in prezervativ. Fa un test de sarcina, cel mai bine. Data viitoare nu mai faceti asta fara prezervativ, e destul de riscant si presupun ca niciunul dintre voi nu vrea sa aiba surprize.
Am facut-o cu prezervativ si a ejaculat in el si nu la dat jos am continuat asa.
Trebuia sa-si schimbe prezervativul. In felul asta, exista ricul ca sperma sa se prelinga in vagin.
Nu cred, dar exista sanse mici, dar existente.Incearca un test de sarcina.Mult noroc! Funda?
Fă un test de sarcină Dar dacă aţi făcut protejat sunt şanse foarte mici.
Totuşi, pentru siguranţa ta şi pentru liniştea ta sufletească, fă un test.
Daca ati continuat cu acelasi prezervativ si cu sperma inauntru, iar prezervativul nu s-a spart, nu prea sunt sanse.
Dar ar fi sansa ca aceasta sa se mai fi prelins din ea pe exterior si sanse sa junga in vagin.
Cel mai bine e sa faci un test de sarcina dupa 14 zile.
Bafta!
Bună!
Dacă folosiţi CORECT prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), atunci NU ai cum să rămâi însărcinată!
Dar voi NU aţi folosit corect prezervativul
Copiază răspunsul meu şi du-l prietenului tău :
NU se mai continuă actul sexual după ce ai ejaculat în acel prezervativ.
După ejaculare, OBLIGATORIU se SCHIMBĂ prezervativul!
Mergi la toaletă, dai jos prezervativul, îl VERIFICI ( să NU fie rupt/tăiat ), îl arunci, urinezi, te speli cu apă caldă + săpun, te ştergi, apoi POŢI continua cu a 2-a "partidă" folosind un prezervativ NOU.
Toate cele bune.
Sansele sunt, s tatistic vorbind, de doar 1%. Era indicat totusi sa nu continuati fara sa schimbati prezervativul. Un test de sarcina va fi elocvent, dar in mare nu prea ai de ce sa iti faci griji.
AlexEjmecheru întreabă: