| Andrrr27 a întrebat:

Bună, am și eu o întrebare, cum se simte o persoana căreia i se fac farmece sau vraji de iubire
Ok stiu suna nebunesc acum pentru cei care a răbdarea sa citească
Voi scurta povestea acum vreo 2 ani ieșeam cu un băiat(neavand vreo intentie cu el pentru ca nu il vedeam ca o relatie ), auzisem ca un prieten de al lui ca face niște lucruri nasoale ( nu pot scrie aici ca vor șterge întrebarea, dar la ce te gândești ca poate face un băiat cel mai rau unei fete, despre asta e vorba )
Am întrebat o persoana comuna dacă este adevărat și în vreo 2 ore ăștia îmi dădeau cu pumnii și picioarele în usa sa ceara explicații, povestea s-a terminat cu politie
Acest băiat cu care eu ieșeam a plecat la munca in afara, urmând sa îl mai vad random prin cartier de paste și de crăciun, ceea ce s-a întâmplat acum vreo 3 săptămână ( în fata blocului meu mai exact cu prietenul lui )
Acum vine punctul culminant, după o zi cu o durere de cap groaznica am început sa ma gândesc la băiatul asta care plecase in afara, la modu parca l as cauta, parca as vrea sa îl vad și ma sperie ceea ce simt( îl și visez nu ceva wow, ultima data îmi povestea cum e unde s-a mutat ). Știu ca nu e normal, pot admite ca experienta asta m-a lăsat cu niște trauma (și acum dacă aud bătăi la usa sau ca îmi suna interfonul încep sa tremur )
Țin se menționez ca eu cu acest băiat nu am avut nimic, niciun sărut nici nimic.
Sau poate are cineva o alta explicație pentru ce simt, deși după 2 ani în care doar vr sa uiți ca exista acest om sa te gândești random da ce m as vedea cu el și poate și mai mult, e dubios.

2 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nu există vrăji sau farmece, dacă nu îi va plăcea de tine acceptă situația, rămâneți prieteni şi încearcă relație fu altcineva.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand NU exista vraji, ci povesti inventate pentru oamenii anivi care cred orice prostie si pentru oameni prosti, care platesc si apeleaza la tiganci ca sa li se faca vraji.

Ce simti tu este doar imaturitate, ca nici tu nu ai habar ce vrei.