Daca nu ti-a venit poate fi din doua motive ori esti la inceput si ai ciclu neregulat, ori esti gravida (ai incercat un test de sarcina?). Nu iti recomand sa o faci neprotejat indiferent ca nu ti-a venit sau ti-a venit! Protejeaza-te oricum nu ai de unde sa stii cum reactioneaza organismul tau si poti ramane gravida
Scuza ma ca ti spun dar de doctorul ginecolog ai auzit? De ce nu te duci tu cu o prietena fuguta la Dr:Ginecollog Ce varsta ai? si de unde sti ca nu esti insarcinata S au esti si virgina pe deasupra?
Daca esti virgina este vorba de o dereglare, cunosc o persoana care a trecut printr-o situatie asemanatoare, a fost la doctor si i-au fost prescrise niste pastile cu estrogen, din cate am inteles.
Daca nu esti virgina si ai facut-o acu 3 luni, DA, e posibil sa fii insarcinata.
E importanta cauza pentru care nu ti-a venit menstra atata timp, diagnosticul pus de medic. Poti avea sterilitate definitiva sau temporara si atunci nu poti ramane insarcinata. sau poti avea o afectiune mai putin grava si poti ramane oricand insarcinata.
Dragule am auzit de ginecolog stai linistit...am facut teste de sarcina si nu sunt...
Mihaela2222 întreabă:
Mihaela2222 întreabă:
Florenta999 întreabă:
linarkfts întreabă: