Da, poti fi insarcinata, riscul este de cam 7-8%. Daca intre cele doua acte sexuale nu a urinat, riscul este ceva mai mare (peste 10%).
Da, din pacate. daca nu s-a spalat bine sperma ramane adica spermatozoizii, pot rezista cateva ore 30 de minute sunt o nimica toata asa ca totul e posibil.
E perioada cea mai buna pentru a ramine gravida, riscurile sunt foarte marii, de ce te joci cu fokul deea?
daca ai o relatie stabila de ce nu incerci sa iei tablete?
roga-te sa nu fii ramas gravida
doar atit iti mai pot zice si baftaa
Daca nici la intrebarea asta nu am ris...inseamna ca nu mai rid in viata mea. Voi faceti dragoste ...si dupa il trimiti la baie sa ejaculeze? Doamnnneeee, nu mai pot!
O mica posibilitate exista fa un test de sarcina la minim 21 de zile ca sa scapi de griji
Da este posibil. Daca nu a urinat dupa ejaculare, pe uretra a mai ramas sperma, deci exista sanse.
Poti ramane insarcinata insa sansele nu sunt ft mari! iar de faza cu clatitu sa stii ca nu e de loc adevarata! orificul prin care iese urina este unu iar cel pe care intra penisul e altul deci poti spune ca tot ce ai facut a fost sa faci un simplu pipi! deci sansele sa fi insarcinata sunt cam de 30% dar cel mai bine este sa te duci la un medic ginecolog bun pentru un test de sarcina
Buna.Am si eu o intrebare.Am 22 ani si acum o saptamana m-am culcat pentru prima data cu logodnicul meu, apoi a doua zi am facut acelasi lucru de 5ori.Nu ne-am protejat deloc dar de fiecare data s-a tras la timp(sperma i-a venit dupa 3-4 secunde) iar intre actele sexuale a urinat de fiecare data(chiar de 2ori), intervalul de timp fiind de o jumatate de ora, o ora. Tin sa mentionez ca eram in perioada de fertilitate iar cicul ar trebui sa-mi vina maine, sau dupa cum am aflat, sa intarzie cateva zile, desii pana acum mi-a venit regulat. Nu am avut nici o simptoma anume, ramane doar sa astept sa vad daca imi vine menstruatia.Intreb din curiozitate daca a existat o posibilitate ca in timpul actului sexual, cand el imi spunea ca simte ca ii vine sperma desii inca nu ii venise propiu-zis incat sa ejaculeze, sa ii fii venit urme de sperma.Sau chiar dupa ce a urinat si s-a sters insistent, verificandu-se de cateva ori, sa ii fii ramas urme de sperma. Va multumesc
Buna.nu as putea supune daca esti sau nu esti insacinata. cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina ca sa fi sigura...
A urinat dupa prima ejaculare. iar dupa aia ne-am imbracat.si peste 30 min s-a intamplat iar.ne-a luat valul. tin sa mentionez ca duminica m-am dezvirginat.am o relatie cu el de 1 an si 5 luni.cam cat la 100% este siscul sa fiu insarcinata(? raspundeti va rog
Ai putea fi insarcinata...insa pentru a afla un raspuns concret la intrebarea ta e nevoie sa faci un test de sarcina dupa 21 de zile de cind ai facut sex.