Daca le iei regulat nu cred.
daca ai uitat sa iei intr-o zi s-au ai luat-o la o ora mai tarzie, da se poate!
pa.pa.
Sanse extrem extrem extrem de mici, daca nu chiar nule, asta daca iei anticonceptionalele la recomandarea medicului, nu de capul tau. Stai linistita, de aia le zice anticonceptionale, ca sa puteti sa faceti sex neprotejat fara grija bebelului. Acu astea nu te apara si de boli, dar banuiesc ca asta nu e o problema la voi.
Da iau regulat si nu mi s-a intamplat niciodata sa le uit. dar am citit mai multe articole si din ce am auzit diane 35 nu sunt prea bune.sincer imi e putin frica pentru ca in aceea seara de 3 ori s-a intamplat cu pr...
Nu exista metoda contraceptiva 100% sigura. Dar daca ai luat anticonceptionalele recomandate de ginecolog, le-ai inceput corect si ai respectat cu strictete ora si ordinea de administrare, riscul de sarcina este foarte foarte mic, practic neglijabil (au o siguranta de 99, 5-99, 6%).
"Sperma e mai puternica decat niste pastile..." - Mor de ras!
App de topic, nu-ti face griji. O femeie are sanse mari sa devina gravida doar 7 zile dintr-o luna. Cel mai bine ai putea sa folosesti in acelasi timp si anticonceptionale si metoda calendarului. Asa sigur chiar nu ai cum sa ai probleme...
Odata ce folosesti AC, uiti de metoda calendarului. AC opresc ovulatia asa ca metoda calentarului nu isi are rostul. Si ca raspuns pentru autoare - daca le-ai luat corect, esti ok:*
Pixxie_9304 întreabă: