Eu nu ti-as recomanda sa iei duphaston[posibil sa iti deregleze ciclul], ciclul oricum iti vine daca ai avut simptome premenstruale si stresul este cauza intarzierii nr 1
Draguta,
nu trebuie sa iei nimic sa fortezi sa vina! Doar nu-i trimiti scrisoare lui Mos Craciun sa vina mai repede ca il astepti. Ai sesizat bine. Stresul e un factor teribil, ba as spune ca e o boala mondiala! Pot spune doar atat: Daca nu vrei copil acum nu te mai juca pe principiul "am m-ai facut asta o data si a fost ok". Stiu, o sa spui - de ce sa nu vorbim deschis - "cand il simt in mine fara nimic ma topesc" Poate ca ai dreptate! Dar... Si daca si cu altele? De cand timp sunteti voi atat de apropiati? Cu pastilele nu sunt de acord. Bafta! si stiu ca esti o fata cu capul pe umeri, de aceea am scris asa desfasurat! De obicei sunt putin mai dur! te pupam!
Poti vorbi foarte deschis, eu nu am nicio retinere in a impartasi intrebari/trairi/sentimente. Referitor la intrebarea ta : suntem de cativa ani impreuna si am inceput sa vorbim despre casnicie. Stiu ca imi este fidel, a trecut prin multe pana acum si asta l-a determinat sa puna punctul pe i. Pot spune ca 'am crescut impreuna', daca ma intelegi...
Deci sfatul tau este sa astept inca.