| baby123 a întrebat:

am si eu o intrebare la care ma chinui sa raspund. Sunt cu prietenul meu de 9 luni. El vrea sa trecem la pasul cel mare. Problema mea cea mai mare este tata. Mie frica sa nu afle el, mi-a spus de multe ori sa nu fac prostia asta ca va iesi scandal. Il iubesc pe prietenul meu dar mai este o problema, sunt momente in care am senzatia ca ma minte si s-a plictisit, alta data simt ca ma iubeste. Mi-a demonstrat de cateva ori ca ma iubeste dar cateodata nu sunt sigura de sentimentele lui. Si acum intrebarea: sa nu fac nimic ca sa nu afle tata? Si daca nu pot sa ii ofer totul sa las prietenu sa se duca la alta sa ii ofere ce vrea. Zice ca ma asteapta dar il simt ca nu mai poate mult sad multumesc :*

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce nu mai poate? Îl ia târâș?
Hai să fim serioși, sexul trebuie să fie pe ultimul loc într-o relație, nu el te întreține, ci părinții.
Gândește problema la rece, tatăl tău nu-ți vrea decât binele, nu te arunca cu capul înainte.
Ce vârstă ai?
Nu te încrede niciodată într-un bărbat, cât de mult ar fi iubit de o femeie, până nu merge și la a doua, nu se simte bine!
Pa, pa.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Mai bine decat Legiuitoarea nici ca nu puteam s-o spun.

| baby123 explică (pentru Legiuitoarea):

17 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce varsta ai?
am trecut prin asta dar crede-ma ca nu-i bine ce faci te asigur k daca el te iubeste nici nu-i trece macar prin cap s-o faca cu alta si nici nu s-ar grabii? intelegi cineva care iubeste e in stare de orice dar nu de obligatii iar tu nu ai obligatia s-o faci doar pentru ca il iubesti iar dac anul esti pregatita dc s-o faci vrei sa te trezesti maine k nu mai e langa tine si ca s-a dus la alta? asa se procedeaza in ziua de azi spune-i k ce el sta k tine ca s-o faceti? la mine asa sa int si sa ajuns la despaartire dar bine eu m-am desp de el numai ca sa i-o intorc dar in fine. daca el nu vrea sa te inteleaga n-are decat sa se duca la alta si da tie o sa-ti para rau dar cred ca fiecare am avut parte de o despartire si sa trecem peste ei bine eu atata iti spun n-o face!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru baby123):

Bună din nou.
La 17 ani te rog să-ți vezi de adolescența ta și lasă iubirea fizică pentru el că nu-ți va aduce marea cu sarea.
Ai grijă de tine și garda sus!
Pa, pa.

| KaRa23S a răspuns:

Te iubesc daca... Una dintre principalele motive care stau la baza deciziei tinerilor de a-si incepe viata sexuala este conceptia, de acum generalizata, ca iubirea trebuie sa aiba o dovada materiala: ''Daca ma iubesti vei accepta sa faci dragoste cu mine''- derivat din ''Daca ma iubesti, vei fi ascultator!'' sau din tot atat de banalul ''Daca ma superi, nu te mai iubesc!''.
Cred ca am fost destul de clara ce am vrut sa zic. Decizia iti apartine. Succes! :*:X

| neutrino a răspuns:

Iubirea si respectul fata de parinti trebuie sa fie mai mare decat dorinta de a face sex cu un baiat care oricum te va lasa cu ochii in lacrimi. Sexul se face atunci cand tu esti pregatita si ai o anumita varsta, nu cand doreste un iubit trecator prin viata ta. Parintii tai te vor iubi oricum, dar dezamagirea va fi mare si increderea in tine se va pierde definitiv.

| deepinlovewithyou a răspuns:

Daca el vrea sa treceti la aces pas, inseamna ca nu sta cu tine doar din iubire, vrea si altceva de la tine. Deci eu zic sa nu fi asa de increzuta si sa treci la pasul acesta. Eu zic ca mai bine il asculti pe tatal tau, ca sa nu faci prostia.
Daca pentru prietenul tau conteaza numai sex-ul, eu as zice sa o lasi moale cu el, nu merita happy, si n-are rost sa iti strici viata doar pentru ca el vrea asta. Tu trebuie sa o faci cand te simtit pregatita ci nu cand vrea el.

| Oana92 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Scuze ca te intreb, dar tu cu raspunsuri de genul asta ai iesit user-ul anului? eu nu va inteleg, parca traiti in evul mediu...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Oana92):

Bună.
Poftim?
Evul mediu?
De profunzimea lucrurilor ai auzit? Toți bărbații când văd "o bucățică", la sex se gândesc, când vine vorba de o relație, sentimenetele sufletului trebuie să vorbească, nu sexul!
Așa gândesc eu, ca și user-ul anului 2011, ca și o entitate care a trăit în Evul Mediu.
Mulțumesc!
Pa, pa.

| Oana92 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Vorbesti de profunzime, dar spui ca de fapt toti barbatii merg si la a2a femeie oricat ar iubi-o pe prima, deci unde e profunzimea aici? Sexul e pe ultimul loc intr-o relatie? hai sa fim seriosi, daca sexul nu merge intr-o relatie, nici relatia nu merge. E adevarat ca nu e cea mai importanta veriga intr-o relatie, dar nu e ultima, sexul e foarte important!
Are 17 ani si inca e virgina... pai e super tare, in ziua de azi rar mai gasesti virgine la 17 ani!

E adevarat ca parintii o intretin si ca cel mai probabil ii vor binele, dar nu e viata lor si corpul lor si nu au dreptul sa se bage in treaba ei, nu mai are 12 ani sa-i spuna ei ce e bine sa faca si ce nu. Cu cat interzici mai mult un lucru unei persoane, cu atat mai mult il va dori. Plus ca nu mai suntem pe vremea bunicilor, cand parintii iti alegeau sotul si trebuia sa te casatoresti virgina. Si app, pe vremea aia fetele se casatoreau la 14-15 ani, deci isi incepeau viata sexuala devreme, chiar foarte devreme!

Are 17 ani, e destul de mare, daca isi doreste sa faca dragoste cu cineva care i-a demonstrat ca o iubeste si care, mai mult de atat, nu o preseaza cu nimic, atunci sa o faca! E absolut normal si firesc ca la 17 ani sa iti doresti sa faci sex!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Oana92):

Bună.
Bun, este punctul tău de vedere, părerea ta, dar nu îndoctrina cu convingerile tale! Fiecare este propriul său arbitru. Viața în ansamblul ei nu este numai sex!
O zi bună.
Pa, pa.