Lipsa de fiori aduce doar indiferenta, nimic altceva.
Se pare ca-l simpatizezi pe baiatul asta, dar indragostita de el, nu esti.Si,in curand, n-o sa-ti prea pese daca e cu tine sau nu...
Atat.
Deocamdata iubesti doar ideea de dragoste,cochetezi cu ea.
Ti-e drag sa te stii admirata,iubita,sa fii in centrul atentiei unui baiat,dar deocamdata nu poti concentra sentimentele tale numai asupra unei singure persoane.
Te maguleste faptul ca l-ai "cucerit",ai vrut sa vezi daca reusesti,ti-ai confirmat tie personal puterea ta feminina si acum vrei sa iei o pauza.
Stii ca poti intra oricand intr-o poveste de iubire si te-ai linistit,cel care ti-o si ofera nu prea mai are importanta acum...
Ar fi bine sa-i ceri baiatului o pauza,sa nu-l chinui si sa vezi cum te simti,daca ti-e mai bine fara el,pentru ca acum nu omul te intereseaza ci sentimentul necunoscut al dragostei, emotiile si fiorii ei.
Si, daca nu-ti lipseste deloc, mai asteapta.
Va veni ziua cand te vei indragosti cu adevarat de un baiat, inca n-a venit timpul.
Pai...Eu as zice sa-i spui adevarul..Stii tu..."Minciuna are picioare scurte"
De fapt nu pot spune ca imi e bine fara el si ca nu imi lipseste daca nu imi e alaturi.pur si simplu am fost anterior idragostita de un baiat..si atunci cind il vedeam, tremura totul in mine.Dar aici nu'i chiar asa..nu sunt aceiasi fiori( si pot sa spun sigur ca imi lipsesc asa fiori.e asta vreo problema? ar putea aduce ceva rau mai apoi?