| Anonim107090 a întrebat:

Bună! Am și eu o întrebare mai complicată,as prefera răspunsuri de la fete
Vorbesc cu o fată,ne cunoaștem de când eram mici,fiind din același oraș și am făcut școala împreună in aceiași clasă,după terminarea ei am luat o fiecare pe drumuri separate
Acum recent am inceput să vorbesc cu ea chestii legate de sex,am vorbit despre aventurile noastre ne-am spus cam totul fără nici o problema
I-am bătut un apropo să ne vedem și să mai discutăm că poate ajungem să facem sex daca tot am vorbit atâta amândoi despre sex
Răspunsul ei a fost puțin ezitant, că nu știe dacă vrea pentru că ne cunoaștem de mici și nu și ar imagina sa o faca fix cu mine dar că vedem pe viitor
Ce ziceti, am șanse să o conving să vrea? Cum să o abordez pe mai departe?
Mulțumesc!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu va accepta sex cu tine, fiindca nici o afta nu va vrea sex fara sa fie indragostita de acel baiat.
Tu esti doar un simplu amic, nu iubitul ei, deci nu are nici un motiv sub soare sa faca sex cu tine.

La fete si femei nu se scoala nimic, deci convisnul ala este inutil, daca fata spune nu si nu te vrea, fiindca nu se simte atrasa de tine.

| gzaharia a răspuns:

Daca vroia ati fi facut deja...si ceva foarte important, intrebi un pescar despre pescuit, nu pestele. Vrea si are doar atentie de la tine acum pentru ca nu are nimic mai bun de facut in acest moment.