Multi inainte ! Nu este cazul sa iti faci probleme daca secretia este in cantitati normale si nu are un miros urat, aaa si aceasta secretie mai apare si in timpul excitari. Nu ai de ce sa iti fie rusine sa mergi la un medic, medicul este satul de vazut p***** asa ca nu ai de ce sa iti fie rusine, plus ca exista si doamna doctora ginecolog, ai totusi o varsta si esti majora si cred ca un consult de rutina nu face rau. Eu am 26 de ani sunt casatorita si la fiecare 6 luni imi fac control si teste, pentru sanatatea mea. Asa ca tu daca ai 18 ani si ai un prieten si relatii sexuale nu ai face rau sa lasi rusinea si sa mergi la medic asa de rutina macar odata pe an. Te pup :*
Este secretia vaginala sau leucoree este ceva normal, pentru ca secretia ajuta vaginul de a se curata singur si de a mentine o stare de echilibru.Cantitatea secretata variaza in functie de ciclul menstrual si de la femeie la femeie, secretia albicioasa are un usor miros si o culoare alb tulbure sau transparenta si cand se usuca pe chilot capata o culoare galbuie. Daca cumva secretia ta are un miros urat, daca ti ai inceput viata sexuala si ai avut contacte neprotejate atunci tr sa mergi la un doctor sa te vada pentru ca poate fii vorba de o infectie. Si de ce nu vrei sa mergi la medic? Rusine de cine? Ce varsta aia?
Nu te speria. Acel lichid este o secreție care este cât se poate de normal sa o elimini. În timp ce ești răcită jos aceasta o sa curgă mai multa. Deci stai fără griji. :*
Bună!
"Scurgerea vaginală alb gălbuie" despre care spui este secreţia vaginală NORMALĂ şi o vei avea până la menopauză ( întreruperea fiziologică a ciclurilor menstruale ).
Doar că, aspectul secreţiei vaginale normale DIFERĂ în funcţie de perioada de fertilitate în care te afli.
Vezi mai multe detalii la linkul :
http://www.mamicamea.ro/sanatate-femei/secretia-vaginala-normala.html
Dacă acea scurgere/secreţie NU are miros urât/deranjant şi NU este însoţită de mâncărimi sau usturimi, şi dacă are o culoare albă/transparentă ( eventual puţin spre roz ) atunci NU ai de ce să te îngrijorezi.
Toate cele bune.