| anacristina2425 a întrebat:

Buna.
Am si eu o intrebare.
Noaptea trecuta prietenul meu m-a penetrat cu degetele si si-a dat drumul langa vagin ..nu mi-a spus si tot a continuat sa penetreze …spunandu-mi dupa ca i-a fost rusine ca rad de el ca si-a dat drumul doar ca-mi facea mie asa.
Un incompetent care nu isi da seama de riscuri.
Si eu si mai proasta ca nu am simtit cand si-a dat drumul.
Acum nu stiu daca sa iau pastila de a doua zi, exista riscuri sa fi ajuns in vagin?
Voi ce spuneti?

11 răspunsuri:
| ZokoZEW a răspuns:

Daca partenerul a ejaculat si are pe mana lichid seminal, este posibil ca prin penetrarea cu degetele sa introduca in vagin si o cantitate de sperma, astfel incat spermatozoizii sa isi gaseasca "o noua casa".

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca si-a folosit sperma, exista riscuri, mai ales ca pe intuneric nu vezi nimic.

| AdrianFoanga a răspuns:

''Un incompetent care nu isi da seama de riscuri'''
Ha ha ha ha! Cauta si tu competenti.

| Hyperion7 a răspuns:

Deci,te-a penetrat cu degetele și a ejaculat? Cum e posibil asta?
Lăsând glumele proaste, daca mai întâi și-o dat drumul și apoi și-o folosit degetele, sa știi că există riscul să devii mămicăbig grin

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru AdrianFoanga):

Adevarat.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu iti e frica de mizeriile de sub unghie când te penetrează cu degetul?

| Clau1978 a răspuns:

Casa de nebuni. Va regulati cu degetul si ejaculati de placere. Perversilor!

| Bobbi1234 a răspuns:

Pentru siguranta ta ia o pirula.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil ca sperma sa fi ajuns în vagin. Dacă erai în perioada fertila, este posibil sa ramai gravida.

| Violleta2022 a răspuns:

Cauta-ti altul, mai competent, care stie sa te satisfaca sexual si care sa nu-si mai bage degetele in pasarica ta, ca risti infectie vaginala.

| FindMyName a răspuns:

În primul rând, cum e posibil sa ejaculeze cu degetele?
În al doilea rând, în niciun caz nu se bagă degetele sau orice alte obiecte în vagin, decat penisul sau chiar jucării speciale pentru asta!
În al treilea rând dacă chiar s-a întâmplat ca printr-o minune sa aflați acest mister dacă se poate sa ejaculezi prin degete, și chiar a ejaculat în tine, da, poți rămâne însărcinată.