anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,am și eu o întrebare, oare dacă după 15 ani de căsnicie iubesti un bărbat și când zic iubești e chiar adevărat, ce nu am simțit niciodată, da am avut mereu în gând asta și acum simti ca nu poți trece peste deși incercam amândoi, oare o sa ne revenim vreodată sau vom suferi mereu asa? Pentru ca nu va explic cum trăim unul fără altul din cauza ca familiile nu-s de acord deși cu soțiile chiar nu mai merge! Sa nu va zic ca el a divorțat și eu nu pot face pasul, la mijloc sunt și copii! Nu stiu cât o sa meargă asa fără s...x ca asta chiar nu mai merge după aceasta experienta unica! Oara sa fugim unul de altul pana când se va termina sau vom suferi mereu pentru ca nu-i ușor?

5 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Adică ești bărbat și după 15 ani de căsnicie cu copii, ai descoperit că ești gay și ești îndrăgostit de alt bărbat? Am înțeles bine?

Răspuns utilizator avertizat
| Stonehard a răspuns:

Oare sunt singurul care nu a inteles nimic?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Cam asa ceva, i mi place m ai mult ce am descoperit acum, de fapt amândouă, dar m ai mult asta! Chiar a fost ceva unic... oare e posibil asa ceva?

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Ești bisexual, nu ești gay.
Atât timp cât ești ok și cu femeile dar și cu bărbaâii, asta înseamnă. N-are importanță care variantă îți place mai mult.
După părerea mea, așa ai fost de la început, dar până acum n-ai avut ocazia să descoperi asta.
Acum situația ta e destul de complicată. Ai soție, ai copii, e cam greu să arunci totul doar pentru satisfacția sexuală.
Pe de altă parte, e nasol și să lupți împotriva a ceea ce ești.
Cred că, (și e prima dată când o zic în viața mea) la tine varianta cea mai bună ar fi să-ți faci cumva o viață dublă, să te poți bucura de tot ceea ce ești, fără a distruge sau răni pe ceilalți, dar nici pe tine.
O să fie greu. Foarte greu.
Dar dacă ești suficient de inteligent, nu e imposibil.
Baftă.