| abaalexandra a întrebat:

am si eu o intrebare pentru voi! acum vreo 2 zile am iesit din casa ca m-a trimis mama la magazin si la un moment dat la vreo 50-100 de metri de mine era un baiat atat de frumos si l-am privit in ochii si el mia zambit foarte frumos di dulce si cum de indepartam noi asa el se intorcea si zambea la mine si eu la el... of si cred ca m-am indragostit de el!(precizez ca el cred ca este vecin cu mine)...si sa revenim eu cred ca m-am indragostit de el si ma tot gandesc cum as putea eu sa dau de el ...ma gandesc uneori ca nu am cum. ...si ma simt atat de rau...va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog multtttttttttttttt

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu te-ai gandit sa-i faci o poza cu telefonul?! Asa, puteai sa intrebi la magazin, poate il cunoaste cineva! Apoi, realist vorbind, crezi ca un tip asa fain e solo?! Ar fi pacat sa te amagesti si sa suferi fara rost! Si iti mai spun un secret essential: nu intotdeauna, din pacate, cei frumosi sunt si valorosi!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ajut-o mai mult pe mama ducandu-te la magazin laughing
ai putea sa te interesezi de el de la prietenii ceva sau mai fa ture pe acolo

| xibalba a răspuns:

Ai zis ca e vecin cu tine si apoi ai zis ca nu stii cum sa dai de el?! Simplu, bate`i la usa. Sau asteapta sa vina iarna si sa te duci cu colindul si ia toate blocurile la rand pana dai de el. Bafta!

| JoJo a răspuns:

Aceeasi parere o am si eubig grin bun sfatul antonius74happy
Succestongue

| Gabry a răspuns:

Stai prin zona unde l-ai vazut, cu siguranta va mai fi pe acolo.

| Ingerasull99 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu, si mai mereu cand o vad sunt cu masina de la munca si nu am cum sa opresc sa vb cu ea, dar mi s-a pus pata rau de tot pe ea, intr-o zi cred ca o sa stau sa o pandesc pana iese din barlog sa ii vorbesc! Du-te mai des la magazinul ala! Eu asa procedez, trec mai des prin locul in care am vazut-o! :X love is in the air!

| antonius74 a răspuns:

Incearca sa-l descri prietenilor tai, poate il cunosc si iti fac cunostinta sau ai putea sa te mai plimbi prin zona, daca a fost odata acolo, va mai fi si pe viitor, nu?

| sTeFaN. a răspuns:

Treci mai des prin zona unde l-ai vazut, poate il vei vedea din nou, si daca il vei vedea vorbeste-i fara rusine ca poate nu te vei mai intalni prea curand cu elhappy Bafta!