| frunzedetoamna a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi, insa pentru asta, trebuie sa povestesc putin din situatia mea. La serviciu am un coleg care imi place mult de tot. ma gandesc intr-una la el, dar nu stiu daca si el o face. El are 2 copii, insa nu este casatorit. locuieste cu mama copiilor doar pentru ai creste pe cei mici. Are foarte multe aventuri si probabil ca asta m-a atras la el. As vrea sa ma sarute macar o data, dar nu stiu cum sa o fac... serviciul nu este unul de birou pentru el, desi sutem colegi.asa ca ne vedem foarte rar si atunci, cu alti colegi prin preajma. De multe ori ma mai i-a in brate si ma strange tare la pieptul lui, dar nu stiu daca si el ar vrea sa ma sarute... Cum sa il sarut eu pe el, dar sa para "intamplator" si totusi sa vada ca am vrut asta si eventual sa o mai faca? Ms de sfaturi!

Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

Nu stii ce inseamna,, a se impiedica"? Uite din DEX: A se lovi (cu piciorul) de ceva sau de cineva care stă în cale (și a cădea); Asta iti sugere pidgeotto1 sa faci. Tu ai inteles gresit sfatul lui.

5 răspunsuri:
| pidgeotto1 a răspuns:

Incearca sa faci sa te impiedici cumva...

| didiDia a răspuns (pentru pidgeotto1):

Megageniala idee.

| frunzedetoamna explică (pentru pidgeotto1):

Merci, insa nu sunt sigura ca vreau sa impiedic ceva, cumva...as vrea sa il sarut macar o data. Ma gandesc ca poate asa reusesc sa ma conving de anumite lucruri sau sentimente!

| frunzedetoamna explică (pentru pidgeotto1):

Sa ma impiedic sa ce, pana la urma?

| frunzedetoamna explică (pentru didiDia):

Nu intrebam ce inseamna sa impiedic...ci ce sa impiedi, pentru ca nu vreau sa impiedic ceva odata ce mi-am exprimat dorinta de a se intampla ceva pana la urma, pentru a-mi lamuri sentimentele! Ms oricum pentru explicatii!