| Willd0n99 a întrebat:

am si eu o intrebare stiti am fost cu ofata si m-am despartit de 2 ori de ea si a2a oara a fost pe bune dar mai ma viziteaza dar nu prea des deci ce sa fac sa ii cer o a doua sansa pentru prima ea mia ceruto mie dar inainte sa ma despart de ea cu o zi sau doua am vizitato si am vrut s-o imbratisez dar m-a respins deci ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| BeibiiC a răspuns:

Eu spun ca, daca te-ai despartit de ea de 2 ori, cel mai bine ar fi sa nu mai ii ceri inca o sansa, deoarece nu a mers bine prima data, nu stiu de ce ar mai merge de data aceasta. Acum tu poti face cum vrei, eu ti-am dat un sfat. Dar iti spun din proprie experienta, ca odata ce te desparti de cateva ori, dupa nu mai prea merge si nu mai e ca la inceput.

5 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Salut ovidiuhappy Pai cereti scuze si incearca sa te impaci iar cu ea nu e mare lucru odata ce ati imi fost va cunoasteti foarte bine unul pe altul eu nu va cunosc...Deci ai grija de faci si ai grija de eahappy Funda?

| LostInBubble a răspuns:

Eu zic sa ii ceri scuze si sa ii explici ce a fost si ce este in capul si inima ta.
Explica-i faptul c-o iubesti si ca iti este dor si vrei o sansa. Te va intelege.
Ia-o.

big hug

| InesIlinca90 a răspuns:

Sunt fata si exact prin ce treci tu, am trecut si eu, numai ca eu i-am dat papucii prietenului meu..In cazul meu, ex-ul, pe care l-am iubit, nu mi-a mai acordat a2a sansa si totusi ne vedeam in secret dar nici vorba de impacare; si el ma iubea si tinea foarte mult la mine. Daca nu ai un orgoliu foarte mare, ii mai poti acorda o sansa si sa te tii serios de treaba dar deja, a2a despatire...crezi ca va mai dura relatia?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

O a doua sansa exista intotdeauna.
Daca si ea a cerut o data sa refaceti relatia, tu de ce nu ai face-o.
E putin suparata, atat.
Intalneste-te cu ea si spune-i exact ce simti si ca vrei ca tu sa fii cu ea, nu cu altcineva, ca tii mult la ea, fetelor le plac declaratiile siropoase happy.
Daca accepta, e foarte bine; dar daca nu, nu mai insista, te va crede disperat.
Succes!

| Willd0n99 explică (pentru LostInBubble):

Mam desopartit de 2 ori de ea prima oara a mers pentru ea a gresit dar acum mia furato altul