Eu spun ca, daca te-ai despartit de ea de 2 ori, cel mai bine ar fi sa nu mai ii ceri inca o sansa, deoarece nu a mers bine prima data, nu stiu de ce ar mai merge de data aceasta. Acum tu poti face cum vrei, eu ti-am dat un sfat. Dar iti spun din proprie experienta, ca odata ce te desparti de cateva ori, dupa nu mai prea merge si nu mai e ca la inceput.
Salut ovidiu Pai cereti scuze si incearca sa te impaci iar cu ea nu e mare lucru odata ce ati imi fost va cunoasteti foarte bine unul pe altul eu nu va cunosc...Deci ai grija de faci si ai grija de ea Funda?
Eu zic sa ii ceri scuze si sa ii explici ce a fost si ce este in capul si inima ta.
Explica-i faptul c-o iubesti si ca iti este dor si vrei o sansa. Te va intelege.
Ia-o.
Sunt fata si exact prin ce treci tu, am trecut si eu, numai ca eu i-am dat papucii prietenului meu..In cazul meu, ex-ul, pe care l-am iubit, nu mi-a mai acordat a2a sansa si totusi ne vedeam in secret dar nici vorba de impacare; si el ma iubea si tinea foarte mult la mine. Daca nu ai un orgoliu foarte mare, ii mai poti acorda o sansa si sa te tii serios de treaba dar deja, a2a despatire...crezi ca va mai dura relatia?
O a doua sansa exista intotdeauna.
Daca si ea a cerut o data sa refaceti relatia, tu de ce nu ai face-o.
E putin suparata, atat.
Intalneste-te cu ea si spune-i exact ce simti si ca vrei ca tu sa fii cu ea, nu cu altcineva, ca tii mult la ea, fetelor le plac declaratiile siropoase .
Daca accepta, e foarte bine; dar daca nu, nu mai insista, te va crede disperat.
Succes!
Mam desopartit de 2 ori de ea prima oara a mers pentru ea a gresit dar acum mia furato altul