anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am si eu o intrebare un pic mai anormala, de putin timp am cunoscut un tip care isi opreste ejacularea din motivul unor chakre care tine de sexualitate si sustine ca mentine potenta un timp mai indelungat, pe mine personal, ma depaseste acest subiect si voiam sa mai aud cateva pareri legate de subiect, ofer fundita, multumesc

16 răspunsuri:
| Bobbi1234 a răspuns:

De ce te deranjeaza? Daca el isi face treaba si te ajuta sa ai orgasm. Nu cred ca e chiar asa gresita gandirea lui.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Mie unul NU imi trebuie nici o fundita. NU am ce face cu ea. Iti raspund simplu. Sa stii ca este real. Mentinand mai mult timp lichidul seminal in corp, barbatul o sa devina mai capabil, in timp, sa te tina mai mult in,, scula / ciocan,,. Sau tu vrei sa termini o partida de sex in 10 minute, ca sa mai ai timp si de Tik-Tok? Ceea ce face el tine oarecum de Tantra. Este ceva care greu se poate invata!

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Am uitat ceva. Daca nu-ti plac ideile lui. de ce mai te regulezi cu dumnealui? Eu NU mai inteleg ce gandire aveti unii frateloo.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca te referi la metoda retragerii, in locul tau mi-as face griji pentru riscul de sarcina, nu pentru chakrele tipului.

| dullcat a răspuns (pentru Voinescu_Catalin_):

Exista studii care demonstreaza asta? Pentru ca suna ca ceva promovat de anumite comunitati online extreme.

| RoCkKiD a răspuns:

Tu faci ce vrei dar eu zic sa fugi in directia opusa.

Teoria lor e ca sperma contine vitamine si minerale (ceea ce e real) si ca prin ejaculare pierzi acei nutrienti..problema e ca dupa ce faci calculul pierzi nutrienti care valoreaza cateva linguri de ciorba.

Acum mai e si partea spirituala, daca te pasioneaza. Daca ai impresia ca ai niste canale energetice prin tine, problema ta, dar nu te mai poti numi crestina atunci.

Problema cu astia e ca nu cred doar in asta, probabil ami crede si in altele dar te las pe tine sa descoperi surprizele.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru dullcat):

Acum o dai in balarii, cum se mai spune. Tu iti traiesti viata ghidandu-te NUMAI dupa studii? Esti penibil.

Sunt femeie.Calm down.Nu, nu ma ghidez NUMAI dupa studii, insa sunt utile.Si eu pot scrie un articol pe care sa-l distribui pe o comunitate de mame care sunt numai cu naturiste si tot felul de metode dubioase, ca daca nu mai bei apa de la pet de plastic nu mai faci cancer.Asa si tu cu,, Mentinand mai mult timp lichidul seminal in corp, barbatul o sa devina mai capabil, in timp, sa te tina mai mult''. Cine spune?

Nu, nu. Eu NU stiu despre chestia cu,, nutrientii,,... Iar faptul ca esti femeie, este mult mai grav ca ne,, barfesti,, noua partenerul tau!

Ce? Nu am barfit nimic despre partenerul meu.

Ei nu. dar ce ai facut? L-ai laudat ca-si tine doamna,, sperma,, si NU am inteles eu?

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru Voinescu_Catalin_):

Iar despre,, nutrienti,,. NU eu am scris! Fii mai atenta la ce postari citesti!

Ai nevoie de ochelari? Am pus ghilimele acolo, ceea ce inseamna ca am citat pe cineva, nu ca eu declar asta.

Nu ai scris, dar e explicatia pentru ce ai sustinut tu, adica aceeasi teorie din comunitatile extremiste.

Ooooo. da. extremiste! sa vedem daca tot asa o sa ai,, gura mare,, cand or veni rusii peste noi!
Nu-mi mai raspunde deoarece devenim penibili!

Astea sunt glume? Mergi la psiholog, ai mare nevoie.