Buna,sa stii ca o relatie nu tine de diferenta de varsta ci de intelegerea dintre cei doi parteneri; daca il iubesti pe cel de langa tine si invers il sustii in ceea ce face sau in ce isi propune, te preocupa starea lui sufleteasca si invers; si inca ceva stiai ca baietii se maturizeaza mai greu decat fetele? Eu cred ca aceasta relatie va merge asa ca bafta!
Bună.
Dacă există înțelegere, sinceritate și interes reciproc de ce să nu meargă?
Dferența nu este mare!
Pa, pa.
Nu este o diferenta mare, dar alte probleme sunt mult mai importante intr-o relatie!
Depinde unde vreti sa ajungeti...Si care e mai mare. Oricum, dragostea adevarata nu tine cont de varsta.Gandeste-te la rece.
Conteaza cat cap ai in acea relatie, nu conteaza varsta. Diferenta dintre iubitul meu este de 13 ani, daca exista iubire si intelegere nu au de ce sa se teama.
Pai intre prietenul meu si mine este o diferenta de 3 ani jumatate.ne certam, ne impacam si totu merge inainte.depinde de voi.de tine, de el.si cel mai mult depinde de sentimentele voastre
Orice se poate intampla nu trebuie sa-ti faci sperante ca viata usor te poate lovi cu un bolovan stii cum se spune "atunci cand te astepti mai putin se poate intampla orice"
Daca sunteti pe aceeasi lungime de unda:da! de ce nu? importanta este increderea care o acordati acestei relatii.intre mine si sotul meu sunt 3 ani diferenta dar asta nu ne-a impiedicat sa trecem obstacolele vietii. daca simti iubire si incredere atunci incearca.in speranta ca ti-am fost de ajutor, numai bine!:*
Daca baiatul e mai mare decit fata cu 4 ani nu-i nici o problema crede-ma, relatia poate merge perfect. Pentru ca sexul feminin se dezvolta mai rapid decit cel masculin. Iar daca fata e mai mare nu cred ca trebuie sa complesezi pentru ca in dragoste virsta e doar o cifra. Succes!
Hei.:* Diferenta nu e deloc mare! Si daca aveti incredere unul in celalalt cu siguranta va merge!:*
anonim_4396 întreabă: