| Lacrimipierdute a întrebat:

am si eu o intrebaree. Poate penibila.Ptr unii dar vreau sa fiu siguraa...Acum o saptamana prietenul meu si-a dat drumul pe chilotii mei(erau numai dantela). dupa mi-a zis ca nu si-a dat seama dar a pus mana cand si-a dat drumul si dupa a pus mana la mne..Nu a bagat degetul inauntru ci pe langahappyAm fost mi-am facut baie. dar.:-s.Sa specific sunt virgina..Si nu mi-a venit. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| LoveItachi4Ever a răspuns:

Inainte de ati raspunde vreau sa iti spun ca sa nu iei in seama nesimtiti care isi bat joc apoi ca pentru a ramane insarcinata este nevoie ca iubitul tau sa se `termine` in tine! Legat de virginitate numai cand faci sex prima oara nu mai esti virgina!

7 răspunsuri:
| avramitza a răspuns:

Pentru a ramane insarcinata este necesar ca sperma sa ajunga in vagin.Plus de asta daca nu iti vine ciclul poate exista si o problema hormonala, de obicei se regleaza dupa primul contact sexual.

| dark22 a răspuns:

Daca ai sloboz in paine e posibil.

| CiprianTPU a răspuns:

Sansele sunt aproape de zero!
E nevoie de mult mai mult ca sa ramai insarcinata. Atata timp cat nu ati avut contact sexual iar el nu a ejaculat in tine, nu ai cum sa fii insarcinata. Ai grija pe viitor si numai bine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

In teorie nu prea exista, dar in practica nu stii pe ce drum au apucato spermatozoizii aia, si nu e nevoie decat de unul sa iti faca vreo surpriza.

Fa-ti un test de sarcina sa fii sigura.

| inna33 a răspuns:

Nuuulaughing

| Lacrimipierdute explică (pentru LoveItachi4Ever):

Nu ii luam...Ms frumos>big grin

| LoveItachi4Ever a răspuns (pentru Lacrimipierdute):

Npc happybig grin