anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mare nedumerire nu stiu deloc ce sa ma mai fac. acum sunt cls a-11-a.Inca din prima zi de liceu in clasa a-9-a vb cu colegele din cls care e cel mai dragut baiat din si alte chestii de copile.Deja eu pusesem ochii pe el... dar era un tip timid, care nu prea avea nici o treab cu nimeni ...era ocupat doar cu fotbalul.Treptat m-am imprietenit cu fetele din cls si le-am spus despre mare mea dragoste pentru alex pentru ca asa il cheama. dar ele sau dus direct la el si iau spus...la inceput eu am spus ca nu e adevarat k fetle fac misto.in sf a trecut dar pe zi ce trecea ele ii spuneau tot felul de chestii k sunt moarta dp el.adevarui k se vedea de la o posta k il placeam...numai k el era mult prea timid nu avuse nici o prietena. aa dar am uitat sa spun k dp ce au inceput fetele sa i spuna k il plac el nu a mai vb deloc cu mine cand veneam eu intr-un loc el se facea disparut imediat. acum suntem cls a 11a deja el are prietena, in sf prima lui prietena. dar acum s-a schimbat...ma tachineaza mereu, imi spune ca sunt nesuferita lui preferata, decate ori are okzia ma ea in brate...nu stiu deloc ce sa fac numai inteleg nimic. Oare ma place si el?
Va rog mult sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| CAsToReL a răspuns:

Sfatul meu este sa te mai duci pe la orele de romana, ca nu e ok sa fii in clasa a 11-a semi-analfabeta: okzia ma ea in brate = MA IA IN BRATE, numai inteleg nimic = NU MAI INTELEG NIMIC si multe altele...

40 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fara suparare: ma mira ca esti la liceu!
Si asta din cauza ca, in clasa a 11-a (!) nu esti in stare sa scrii corect romaneste cateva randuri!
Daca si la celalalte materii ai la fel de mare nivel de cunostinte & atitudine de viata, atunci nu te invidiez!
Te sfatuiesc sa pui accent pe invatatura, fiindca peste 2 ani va trebui sa iei bac-ul!
Si intre materiile necesare la bac, din pacate, nu fac parte barfele si intrigile cu- si dintre colegele de clasa, etc.
Dupa ce ai terminat bac-ul si eventual ai intrat la vreo facultate, vei avea timp suficient si pentru baieti!

| DenissaDeea a răspuns:

Oricum nu prea am inteles ce ai scris (ce legatura are K, in loc de C) astea ce spui sunt niste jocuri de copii nimica serios, poate cu timpul ai sa stii ce inseamna, iubire, dragoste etc.si cred ca sunt niste barfe a colegelor tale. un baiat serios nu se compoarta asa, se distreaza cu tine din pierdere de timp.

| crisa a răspuns:

In primul rand, nu cred ca esti in a-11-a. Cel mai probabil, in a-9-a (sau mai mica).
In al doilea rand, daca tipul si-a facut prietena, lasa-l in pace. Vezi-ti de carte si de ale tale, arata-i ca nu-l mai interesezi. Daca te placea, ti-ar fi dat macar un indiciu in care sa-ti arate asta.
Asa ca... spor la invatatura! (si lasa-te de limbajul messengerian, ca la scoala/facultate nu exista "limba" asta!)

| uNu_2249 a răspuns:

1)Ori te place si incearca sa isi arate sentimentele fata de tine (aceasta relatie pe care o are acum i-a dat incredere in puterile sale);
2)Ori incearca sa faca,, misto'' de tine sau sa profite de lucrul ca tu il placi.

| capsu a răspuns:

Ba asta lasa fata ca a gresit. uite unde era profu`laughingvai de capu tau... puiule daca se leaga de tine ai inceput sa-i placi. spune`i ce ai pe suflet si bate app la prietena lui. o sa inteleaga ca nu`i de elwinking ast raspuns cu ce s-a intamplat! pupz al tau enigmatic freak

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Evidebt k te place da n-are curaju sa ti-o spuna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai lucreaza la vorbirea ta e groaznica n-am inteles aproape nimic! dar ma rog si eu sunt indragostita d eun baiat pe nu vlad dar el are o prietena pe nume cleopatra asta mi-a pus paie in foc dar sfatul meu e asta :are prietena bine lasa-l cautati altul. bine ar trebui sa fac si eu la fel dar e prea dragut am o idee:fal gelos ca iti place de altul si va merge pe mine nici nu ma bagan seama vlad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tampit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma numesc Alexandra, am 15 ani, dar nu stiu zau daca sa te cred ca esti in clasa a 11-a. fat-o invata dracului alfabetu nu te supara dar analfabeta draga mea o intrebare/ cu cine ai facut romana? ha ha HA ok hai ca nu te mai jignesc, dar fratele meu de 5 ani scrie mai bine decat tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra si uh pe joci ro si fa-ti cont si joacate remi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca tu sa nu mai vorbesti asa pentru ca cei care vor citi nu vor intelege nimic! Eu am inteles ce ai vrut sa spui dar daca tu scrii asa si la alte ore sau vorbesti asa esti praf! Mai bine lasa limbajul asta macar la scoala.Nu? In legatura cu baiatul acela sigur vrea si el sa se dea mare si fiindca stie ca tu il placi profita de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

EU iti sfatuiesc sa nu e mai duci la SCOALA si sa stai mereu in casa pe calculator SI sa joki si tu un joc cum ar fi METIN II ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu nu pot... si eu ma plictisesc ca tine asa ca nu am cum sa te ajut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca te place si el dc nu ii spui in fata ca il placi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce *** va dati toti cunoscatori ai gramaticii limbii romane dar toti faceti greseli mari de tot.Mai bine datii un sfat si lasati gramatica
bai frate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ii place de tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu neaparat sa te placa daca are deja prietena.cine stie poate o fi prin si el curaj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Halloo! Abia am inteles ce ai scris da ma las ca o sati treaca iubirea asta ca si am fost indragostita de unu 2 ani si mi-a trecut ca am vazut unu mai frumos...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Meti ma de aici jucati metin2

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iti place de el apropiete de el tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne fereste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unsh

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa scrii tu la bac ha ha cred ca ai doar 4 analfabet-o

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate in primul rand ea va cerea parerea voastra si voi d kolo ca dc nu a scris bine...ca e in a 11 mai greseste si omu ca nici voi nu sunteti perfectibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dac face el asa cu tine tachineazal su uh pe ellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca da... poate ca nu ...intreaba-l!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci... Daca are prietena probabil ca vrea sa te faca geloasa, eu de ex. daca ar fi un baiat la care intr-adevar tin, ori ii spun in fata ce simt, pana la urma daca are prietena cu adevarat, lasa-l fata ca mai sunt multi pe lumea asta

Si nu mai baga in seama ce zic astia cu gramatica
Daca ei nu stiu jargou da-i drak ce naiba
WTF?!?! Tokio Hotel