Sfatul meu este sa te mai duci pe la orele de romana, ca nu e ok sa fii in clasa a 11-a semi-analfabeta: okzia ma ea in brate = MA IA IN BRATE, numai inteleg nimic = NU MAI INTELEG NIMIC si multe altele...
Salut.Ma numesc Maria si sunt din Republica Moldova. Din fericire am dat bacul cu brio si acum sunt studenta in anul 2 la facultatea de pedagogie.Imi pare rau sa-ti spun dar ar trebui sa frecventezi mai des la orele de romana pentru ca ai un vocabular foarte neadecvat unei liceience din a 11-a. Referitor la baiat, ar trebui sa cauti unul care sa te iubeasca cu adevarat.Nu distruge fericirea lor daca ei chiar se iubesc.In legatura cu luatul in brate, nu e neaparat sa te iubeasca sau sa vrea sa te injoseasca, insa baiatul a devenit mai curajos, mai indraznet.Nu mai este baiatul timid de alta data, si apropo ceia ce zici tu ca face baiatul cu tine dovedeste ca nu sunteti a 11-a deoarece imi aduc aminte ca la mine in clasa astfel te comportament era prin clasa a 7-9-a cam asa ceva.Nu e nimic rusinos ca esti mai mica si ca iubesti.Ai grija de tine, baiatul care te va iubi va veni singur la tine.Nu trebuie sa alergi tu dupa ei ca adtfel iti perrzi si din farmec si demnitatea.Nu sta bine unei fete sa se injoseaca in fata unui baiat, mai ales a unui care nu o iubeste.
Deci ala a avut prima prietena in clasa a 11-a si tu il iubeai placeai ma rog si a 9-a. tu nu ai fost in stare sa-i spui la varsta pe care o aveai ca-l placi sau ca il iubesti deci tu erai si mai timida ca el. iti spumn eu daca ii spuneai din prima ca il iubesti nu se ajungea aici. apropo la intrebare a ta: te ia in brate prieteneste acum nu mai e timid fato. tiai pierdut sansa.
Sigur esti clasa a 11a? Eu nu cred.Am 12 ani si stiu tot limbaju de mess foarte foarte foarte bine. dar nu il folosesc decat pe mess.imi pare rau dar n-am inteles nimic din ce ai scris. Sigur nu esti clasa a 1a? si ai mai pus din greseala sau intentionat un 1? Imi pare rau dar asta este parerea mea. Te-ai facut de RAS!
Sfatul meu este sa te mai duci pe la orele de romana okzia ma ea in brate = MA IA IN BRATE, numai inteleg nimic = NU MAI INTELEG NIMIC si multe altele...