anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mare nedumerire nu stiu deloc ce sa ma mai fac. acum sunt cls a-11-a.Inca din prima zi de liceu in clasa a-9-a vb cu colegele din cls care e cel mai dragut baiat din si alte chestii de copile.Deja eu pusesem ochii pe el... dar era un tip timid, care nu prea avea nici o treab cu nimeni ...era ocupat doar cu fotbalul.Treptat m-am imprietenit cu fetele din cls si le-am spus despre mare mea dragoste pentru alex pentru ca asa il cheama. dar ele sau dus direct la el si iau spus...la inceput eu am spus ca nu e adevarat k fetle fac misto.in sf a trecut dar pe zi ce trecea ele ii spuneau tot felul de chestii k sunt moarta dp el.adevarui k se vedea de la o posta k il placeam...numai k el era mult prea timid nu avuse nici o prietena. aa dar am uitat sa spun k dp ce au inceput fetele sa i spuna k il plac el nu a mai vb deloc cu mine cand veneam eu intr-un loc el se facea disparut imediat. acum suntem cls a 11a deja el are prietena, in sf prima lui prietena. dar acum s-a schimbat...ma tachineaza mereu, imi spune ca sunt nesuferita lui preferata, decate ori are okzia ma ea in brate...nu stiu deloc ce sa fac numai inteleg nimic. Oare ma place si el?
Va rog mult sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| CAsToReL a răspuns:

Sfatul meu este sa te mai duci pe la orele de romana, ca nu e ok sa fii in clasa a 11-a semi-analfabeta: okzia ma ea in brate = MA IA IN BRATE, numai inteleg nimic = NU MAI INTELEG NIMIC si multe altele...

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

KingKong joacate frate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cerd sa nu faci pasul asta pentru ca baieti timizi sunt inselator si vrea numai sa se culce cu tine si dupa aia te lasa asa ca gaseste altu castigati increderea in el si dupa aia el o sa vina la tine si o sa iti zica daca vrei sa fii cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da as putea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bv tie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut.Ma numesc Maria si sunt din Republica Moldova. Din fericire am dat bacul cu brio si acum sunt studenta in anul 2 la facultatea de pedagogie.Imi pare rau sa-ti spun dar ar trebui sa frecventezi mai des la orele de romana pentru ca ai un vocabular foarte neadecvat unei liceience din a 11-a. Referitor la baiat, ar trebui sa cauti unul care sa te iubeasca cu adevarat.Nu distruge fericirea lor daca ei chiar se iubesc.In legatura cu luatul in brate, nu e neaparat sa te iubeasca sau sa vrea sa te injoseasca, insa baiatul a devenit mai curajos, mai indraznet.Nu mai este baiatul timid de alta data, si apropo ceia ce zici tu ca face baiatul cu tine dovedeste ca nu sunteti a 11-a deoarece imi aduc aminte ca la mine in clasa astfel te comportament era prin clasa a 7-9-a cam asa ceva.Nu e nimic rusinos ca esti mai mica si ca iubesti.Ai grija de tine, baiatul care te va iubi va veni singur la tine.Nu trebuie sa alergi tu dupa ei ca adtfel iti perrzi si din farmec si demnitatea.Nu sta bine unei fete sa se injoseaca in fata unui baiat, mai ales a unui care nu o iubeste.

| george1233 a răspuns:

Deci ala a avut prima prietena in clasa a 11-a si tu il iubeai placeai ma rog si a 9-a. tu nu ai fost in stare sa-i spui la varsta pe care o aveai ca-l placi sau ca il iubesti deci tu erai si mai timida ca el. iti spumn eu daca ii spuneai din prima ca il iubesti nu se ajungea aici. apropo la intrebare a ta: te ia in brate prieteneste acum nu mai e timid fato. tiai pierdut sansa.

| PuReBeAuTy a răspuns:

Sigur esti clasa a 11a? Eu nu cred.Am 12 ani si stiu tot limbaju de mess foarte foarte foarte bine. dar nu il folosesc decat pe mess.imi pare rau dar n-am inteles nimic din ce ai scrisstraight face. Sigur nu esti clasa a 1a?laughing si ai mai pus din greseala sau intentionat un 1? Imi pare rau dar asta este parerea mea. Te-ai facut de RAS!

| milikapapusika a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| lore_1921 a răspuns:

Sfatul meu este sa te mai duci pe la orele de romana okzia ma ea in brate = MA IA IN BRATE, numai inteleg nimic = NU MAI INTELEG NIMIC si multe altele...

| darya13 a răspuns:

Asa scrii tu la bac ha ha cred ca ai doar 4 analfabet-o