anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica/mare problema. Vreau sa imi incep viata sexuala cu prietenul meu dar am unele retineri...nu ma simt bine in corpul meu, nu stiu cum ar trebui sa decurga o astfel de partida.ce ambianta si ce dispunere. Am eu un fix in ceea ce priveste aspectul meu si ma simt stanjenitor. Ce as putea face?

7 răspunsuri:
| Exilee a răspuns:

Sa renunuti al aceste idei! Viata sexuala ai timp s-o incepi dupa 20-22 de ani si chiar DUPA CASATORIE!

Gandeste-te cat de multe ai de facut, ca renunti brusc la puritatea, la feciorie in favoarea unei placeri de 2-3 clipe. ( de fapt, din ceea ce scrii NU ESTI PREGATITA SI NICI influentata de prietenul tau). Nu te lua dupa gura lumii/ fpatele unor persoane care se afla intr-o situatie deflorabila si care te influenteaza, care te manipuleaza si care vor sa te vada corupta! Oricum nu vei simti nico placere, pentru faptul ca NU ESTI PREGATITA si NU VEI PUTEA FACE FATA DURERII deoarece prietenul tau cu siguranta va vrea sex, NU DRAGOSTE si de-aici vei avea si o oarecare trauma, asa apar si depresiile.

Ce sa faci? Sa-ti vezi de viata ta si sa culegi tot ceea ce este folositor si PENTRU SUFLETUl tau happy

Crede-ma, te vei simti minunat deoarece nu ai facut greseala pe care o fac unele fete din ziua de astazi, si sper ca numarul lor sa fie minim sau chiar sa nu existe...

| Dariusuu a răspuns:

Încă nu eşti pregătită fizic nici psihic aşa că aşteaptă, nu te grăbii.
E un pas foarte important. Sunt mii de fete care ar vrea să dea timpul înapoi să-şi repară greşeala şi nu pot aşa că dacă ai peste 18 ani şi ai încredere deplină în partener poţi să-ţi începi viaţa sexuală.

Nu vreau să te speriu, îţi prezint realitatea.

| mgtow a răspuns:

Trebuie sa te accepti asa cum esti, nu ai de ales pana la urma esti om nu cineva ciudat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ar fi frumos ca prietenul sa te scape de astfel de complexe, sa-ti aminteasca ca esti frumoasa. Ala ar fi baiatul care intr-adevar merita sa te aiba, sa fie primul in viata ta. Ar trebui sa mai astepti, acea seara trebuie sa fie magica, sa te simti foarte bine in pielea ta, sa nu ai nici un fel de retineri. Pana atunci, ati putea incerca si pettingul, s-ar putea sa te ajute, poate asa afli si tu parerea lui despre corpul tau, il vezi cum reactioneaza.

| SorinTudor a răspuns:

Nu esti pregatita pentru a face pasul acesta si daca prietenul nu te preseaza e mai bine sa renunti la ideile astea.

| Alcyon a răspuns:

In primul rand, de cand esti cu baiatul asta si ce varsta ai? Sunt niste detalii importante.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alcyon):

De 9 luni. Eu am 17 ani și el 20