E un curvar daca isi urma interesele, un barbat adevarat asteapta cateva zile sau luni ca sa se culce cu o muiere dar nici sa stea la cheremul ei sa ramana un prost.
Eu nu cred că ai acţionat greşit. După părerea mea, ai făcut foarte bine să te-ai abţinut şi nu ai sărit pe el Dacă el te vrea, să aibă răbdare pentru tine. Tu doar pune-l pe jar şi fă-l să lupte pentru tine. La acel mesaj puteai să-i răspunzi cu ceva gen "Încă nu mă cunoşti" ca să îi atragi atenţia, dar doar atât. Să testezi terenul mai întâi, să-l cunoşti mai bine, şi-apoi să treceţi la următorul nivel
Pai, ai facut foarte bine. El vroia sa te arunci din prima in bratele lui, dar tu ai facut bine ca nu te-ai intimidat si iai arata ca nu esti ca celelalte fete, pui suflet intro relatie si nu vrei sa iti frangi inama din prima. Acest lucru probabil ca la deranjat, dar ce conteaza? Pana la urma sigur va realiza ca ai facut doar ce trebuia si ca nu esti o simpla fata care se arunca in bratele oricarui idiot. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu si ca nu tea deranjat, mi-am spus doar parerea in privinta la ce ai zis tu .
Nu ne-ai plictisit, adica pe mine nu. Si cat despre ce ai facut tu mi se pare foarte ok, fa-l sa te vrea mai mult si o sa vezi ce frumos o sa fie si ce bine o sa te simti tu ca el chiar este interesat de tine. Cat despre sms acolo toata lumea are mai mult tupeu, si tu crezi la fel stiu eu:p asta a fost ceva de genul voiam mai mult si tu ma faci sa astept, dar imi place:p. Parerea mea.
Cam asa gandesc si eu, cine iubeste poate sa astepte! Cred ca ai procedat corect.
Nu, nu ai procedat prost. mi se pare corect ca trebuie sa lupte pentru tine. eu pur si simplu nu inteleg de ce ai precizat ca nu are 11, 12 ani.