Buna Miha, daca tu voi va simtiti pregatiti, si vreti pe altii nu are rost sa ii ascultati, dar inainte de a va informa documentat-va. adica nu o faceti fara protectie si dupaceea sa aveti probleme. va pup aveti grija de voi
Daca tu te simti pregatita care e problema altora? fa ce vrei dar ai grija...adica nu tu baiatu:d
In primul rand, aste nu e o problema MICA, in al doilea rand, gandeste-te daca parintii stiu despre asta, pentru ca mama ta poate oricand sa te duca la ginecolog, si atunci ce-i zici? ar fi prea penal, in al treilea rand, faci numai daca vrei, daca vrei tu, daca merita sa-ti prierzi virginitatea cu el, asta te priveste pe tine, nu pe cei care iti spun sa n-o faci, cine stie? nu toti prietenii s de incredere, poate prietenelor tale le e ciuda, sau orice alte motive, doar o observatie, nimic mai mult
Eu spun ca ar trebui sa mai astepti o perioada.La inceput totul e lapte si miere, dar pe parcurs n mai e asa.Mai asteapta si tu sa vezi cum decurg lucrurile, sa vezi daca esti intr-adevar pregatita.
Multumesc mult de ajutor dar el e un baiat ft sensibil si mi-a zis ca daca sunt "buna"ramanem imp cat vreau eu daca nu nu se stie.si cand l-am intrebat daca trebuie sa fac cv anume? daca are anumite asteptari el a zis: nimic anume in afara d dragostw nu sunt chiar atat de rau.ce ar trebui sa fac?
Prevad ca intr-o luna o sa postezi disperata ca ti-ai pierdut virginitatea cu un baiat care te-a parasit si nu stii ce sa faci!
Judeca, draga mea, nu-ti bate singura joc de tine!
Macar de n-as avea dreptate!
Te rog trimite-mi un mesaj si da-mi id tau vreau sa vorbim mai multe lucruri legate de dragoste