EU zic... sa-i spui ca o so astepti pana isi revine dupa fostul. Spune-i ca iti este draga si ca vrei sa fi cu ea si o s-o faci sa uite de relatia pe care a avut-o. Spune`i ca nu esti ca totii ceilalti. si ca no vei face sa sufere. Sper sa te ajute macar putin :*.
Pai daca fata ti-a zis ca nu vrea, las-o in pace o perioada de timp. Asa ai face si tu crede-ma daca ai termina o relatie, nu ai putea incepe imediat alta. Da-i paci un timp si iti va spune ea cand e pregatita.
Parerea mea este sa o ignori complet, ea procedeaza asa pentru ca stie ca-ti place de ea si ca poate sa fie cu tine oricand, daca o ignori atunci lucrurile se pot schimba. Daca nu merge nici solutia asta atunci uit-o pentru ca chiar nu te place si nu vrea sa fie cu tine.
Eu zic. ca sa vorbestii cu ea si sa itii exprimii sentimentele tale fata de ea. si sa o lasii un timp sa isii revina faza cu fostul eii prieten. Sii cel maii bun sfat : Sa nu se prinda ca estii disperat dupa ea! :*
Bafta.
Fundaa? !
O lasi putin sa-si revina pentru ca nu poti scoate asa de repede din suflet o persoana! fundita?
Arata-i rabdare si intelegere. Scoate-o in oras asa pur si simplu ca amica zicandu-i ceva de genul ca "daca vrei sa nu mai suferi, trebuie sa iti ocupi timpul cu ceva distractiv". Asa ca du-o intr-un parca de distractii, la o comedie, sau la unul din voi acasa cu un film funny. Fa-o sa rada mult. Si. scoate-o si la inghetata, pe fete alimentul ala ne ajuta mai ceva ca morfina Apropiete-te de ea asa ca amic salvator si se va indragosti de tine, stiu asta. Stii de ce stiu? Pentru ca daca nu o atrageai macar un pic, nu accepta acea scurta relatie pe care ati avut-o deja.
Spune-i ce necazuri o asteapta daca se impaca cu fostul ca, daca s-ar impaca iar se vor desparti si o vor tine tot asa si spune-i cat de mult o placi si avantajele sa fie cu tine, intreab-o si tu daca te place, mai improvizeaza si tu.Iai flori, fa-i cadouri chiar daca nu este ziua ei, alint-o spune-i vorbe frumoase si va vedea ca esti diferit fata de fostul'. Funda?
De astea faceam si eu cand nu-mi placea de un baiat oricat, nu se stie ce e in mintea ei. decat ea stie
Parerea mea este ca trebuie sa uiti de ea. A vazut ca ceva nu merge si a vrut sa te refuze intr-un mod elegant fara sa suferi prea mult. Mai sunt si fete cu bun simt.