anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o micuta problema. Mi-am inceput viata sexuala acum aproximativ doua saptamani si am avut in total 4 contacte, toate cu prezervativ, fara ca acesta sa se rupa sau orice alt incident. Acum am sanii umflati si durerosi la atingere si cateodata am si stari de greata. Mentionez ca menstruatia ar trebui sa vina in aprox. 2 saptamani. Ce ar putea fi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In situatia descrisa de tine deoarece toate actele sexuale au fost protejate, nu se poate produce o sarcina. Probabil ca din cauza unor posibile dereglari hormonale au aparut aceste simptome premenstruale (cam devreme!) care in anumite situatii pot anunta o menstruatie care sa inceapa putin mai devreme decat data calculata/preconizata. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este normal.

| mihai69 a răspuns:

P M S.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult
tin sa mentionez ca simt si o usoara durere, mai degraba discomfort, la nivelul ovarelor

| Violleta2022 a răspuns:

Nimic, este stresul de vina si acum, esti tu mai atenta ca de obicei la ce se intampla cu corul tau.
Daca ati avut prezervativ la absolut toate partidele de sex, pus dinainte sa fie introdus in vagin, chiar nu-i motiv de ingrijorare.

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine, daca este reala, este exclusa o sarcina.