Faptul ca ai ajuns cu el in pat dupa 5zile nu e chiar ok (nu te cert, nu te judec), dar el normal ca nu a ramas cu o impresie chiar buna despre tine. Mai bine te indepartezi incet de el, pana nu ajungi sa suferi prea mult. Cat despre "gelozia" lui atunci cand esti in oras cu cineva, e ceva oarecum normal, nu te lasa influentata de asta. O sa vezi ca vei gasi pe cineva care sa te aprecieze, el nu merita.
Eu cred ca tipul a fost serios. Vrea o relatie fara obligatii, in care sa va simtiti bine, dar fara legaturi, fara urmari. Iar o femeie care ajunge in pat cu un barbat dupa 5 zile vrea acelasi lucru. Nu-mi spune ca tu vrei o relatie serioasa fiindca nu te cred. Daca simti ca un barbat are potential de a te face sa te indragostesti de el, nu te culci cu el ca sex sportiv, fara sentimente, astepti sa apara intimitatea, sentimentele, caldura.
Ramaneti prieteni si atat, daca el nu-si doreste o relatie serioasa iar tu suferi, este mai bine sa nu mai aveti relatii sexuale (sau ma rog, daca doresti, poti avea - numai ca la un moment dat vei avea impresia ca-si bate joc de tine)
Daca te mananca, asa patesti! Lasand gluma la o parte, pentru ce mai stai cu el? El ti-a zis clar ca vrea doar sa se fu7a cu tine, draga mea eu zic sa gasesti altu si sa nu mai fi asa usuratica Cheers
Sunt de acord cu allanj...ar trebui tu sa renunti la el... este clar ca el vrea doar relatie sexuala cu tine, deci aventura...
o fata nu ar trebui sa se lase chiar asa de usor lasa-ta de val... mai trebuia sa astepti...
sfatul meu este sa il lasi si sa iti cauti altul
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Adevarul este ca m-ati cam pus pe ganduri! Incep si eu totusi sa-mi dau seama ca nu am procedat chiar atat de corect dar faptul este consumat acum, timpul inapoi nu-l mai pot da!