Probabil ai o infectie genitala, o candidoza. Mergi la ginecolog pentru examen de secretie.
Buna, incearca inainte sa te exciti mai tare, ca sa se umezeasca vaginul, un preludiu mai lung este indicat.
Incerca-ti sa faceti in asa fel incat preludiul sa dureza mai mult.Barbatii pot deveni peste masura de excitati si in 10 secunde, dar in cazul partenerelor lor lucrurile stau altfel.
Fa-ti un control la ginecolog sa te doara la inceput da, dar sa te usture nu trebuie.
Se numeste infectie " o rezolva ginecologul.
AR trebui sa il pui sa iti faca sex oral inainte de penetrare.
Sex 1h la viteza cu fernando 'se stie "
Mai mult ca sigur ai o infectie daca te ustura ...si cel mai bine ar fi sa mergi la un control
Nu e chiar usturime, e mai mult durere dar pentru cateva secunde pana introduce penisu calumea
Hihi...am aceeasi problema ca tine eu nu mai sunt virgina de vreo 4 luni recunosc ca nu o facem chiar in fiecare zi ca na... dar am si eu durerea d ecateva secunde din cate am auzit de la altii e din cauza ca inca nu am un vagin atat de largut si ca si preludiul conteaza daca tu ai trecut deja de faza cu vaginul si preludiul e ok incearca sa dai pe la medicul ginecolog. :*ai grija tine
Nu esti excitata cum trebuie. Poate nu te-ai udat calumea si atunci devine greu de penetrat si dureros chiar.
anonim_4396 întreabă:
Anonim519 întreabă: