Daca vrei sa traiesti din iluzii si vise, o sa il astepti, sperand ca odata si odata va veni, daca si-a facut alta relatie, inseamna ca simtea ceva si pentru persoana cu care era.
Incearca totusi sa-l uiti, sa iti faci si tu o alta relatie si sa incerci sa fi fericita si fara el. Daca il astepti, eu cred ca vei suferi. Funda?
Uita-l! Si el te-a uitat pe tine, facandu-si alta prietena! Acelasi lucru ar trebui sa faci si tu. Sti vorba aia, cui pe cui se scoate..Nu o sa il poti uita, decat facandu-ti un alt prieten! Daca te iubea asa cum a spus, te suna, te cauta.dar au fost doar vorbe goale! Nu merita sa stai sa plangi dupa el. poate faptul ca nu ati facut nimic l-a determinat sa caute in alta parte, dar daca te iubea, te astepta oricat era nevoie! Bafta:*
Cred ca mai bine il uiti nu merita sa il astepti daca nu a dat nici un semn dupa multe zile.Cate zile au trecut? Eu cred ca se va intoarce si pentru ca te iubeste si pentru ca stie ca o fata ca tine nu va mai gasi doar ca acum cauta acel ceva la cealalta fata, rabdare se va intoarce, sa ma anunti si pe mine cand se va intoarce dar nu il ierta usor fa in asa fel sa regrete ca a fost cu alta si altadata sa nu te mai parasesca chiar daca nu te culci cu el, bafta.
Chestia ca nu ai facut nimic e cam greu de crezut dar fie! si cati ani ai? relatiile se bazeaza si pe sentimente dar si pe sex parerea mea care aceasta perioada vine la un moment dat! si da se poate sa fi fost cauza despartirii!
Eu nu zic nici sa-l uiti, pentru ca nu e asa simplu de uitat dar nici sa-l astepti! cel mai ok ar fi sa te mai uiti in stanga si dreapta, daca apare ceva care-ti atrage atentia atunci ''go for it'' iar daca nu apare si iubitul acela se intoarce incearca ceva cu el, salveaza relatia daca se poate!
Eu cred ca ar fi mai bine sa te bucuri de viata, o pauza nu va face rau, sincer . Lasa baietii o perioada deoparte, cateva luni, iar cand te vei simti pregatita vei sti ce trebuie sa faci. Daca te iubeste atat de mult, va lupta pentru tine, chiar si peste ani, ti-o spun din experienta. Pupici