Relațiile in general se consolidează cu scandaluri, oricum acesta fiind începutul când veți avea un copil, atunci sa te pregatesti
Daca ai dorit sa mergi intr-un anumit loc si iubitul in alt loc, ar fi fost util sa discuti despre preferintele tale si sa incerci sa gasiti o solutie care sa multumeasca ambele parti. O idee buna era sa incercati sa gasiti un loc care sa fie acceptabil pentru amandoi.
Daca a iesit o panarama din cauza acestei situatii, ar trebui sa discuti cu persoana iubita despre ce s-a intamplat si sa incerci sa gasiti o modalitate de a rezolva problemele pentru a evita situatii similare in viitor.
Eu i-am propus sa mergem acasa, ca nu o sa-i reprosez. El nu a cautat solutii, doar mi-a facut panarama si a insistat sa mergem in partea cealalta. Iar despre bani la el nu-i vieba, adica in oras da pentru un film sau o mancare pentru el.
A cunoaste persoana apropiata este cheia, comunicarea este totul.
Trebuia doar sa va disputati cerintele si sa ajungeti la un argument.
Reactiile vulcanice, emotionale nu ajuta cu nimic.
Poate a avut alte motive in spate pentru care a vrut acolo insa nu le-a spus, dupa cum am spus, trebuie sa vorbesti cu el.
Pare o problema de comunicare intre voi.
Trebuie sa inveti arta negocierii, sa-i oferi doua optiuni de un de sa aleaga. Daca ii oferi o singura optiune, practic ii impui o alta optiune.
Nu înțeleg.
Dacă tu ai vrut să mergi la patinoar iar el s-a oferit să vină cu tine, de unde până unde a considerat el, că el e cel care trebuie să hotărască la care patinoar să mergeți?
Ai grijă că iubitul tău a început deja să considere că el are ultimul cuvânt, iar pe tine să te considere o anexă.
Mare prostie sa ma cert dintr-un nimic, sincera. Un lucru care se putea rezolva. Iarna asta nu am fost deloc la patinoar. Nici nu-mi mai trebuie
Trebuia sa îl schimbi cu altul care îți permite să te duce la acel patinoar cu 35 de lei
? asta am zis si eu ca e o prostie. Poate a avut o stare proasta ca mi-a facut panarama din nimic. Avem 23 si 25
Ce zgârie brânză, asta te va transforma în SLUGA cratiței și te va pune sa mănânci firimituri ca sa nu risipesti, este un om IEFTIN, urgent DESPARTIRE
El vrea ieftin pentru ca e un om ieftin..mai exact o CARPA