Faptul ca iti cunosti bine partenerul, nu inseamna ca nu poti ramane insarcinata cu spermatozoizii din lichidul pre-ejaculator. Daca el e 100% sigur ca nu a ejaculat, ramane un risc de 4-27% de sarcina, in functie de perioada ciclului menstrual in care ai avut contacte sexuale neprotejate.
O intarziere de 3 zile nu semnifica neaparat sarcina. Poate fi legata de boala pe care ai avut-o, de tratament, de slabire. Daca dupa 7 zile nu apare menstruatia, fa un test de sarcina din urina de dimineata, repetat peste 3 zile daca e negativ. Apoi, indiferent de rezultat, daca menstruatia tot nu a aparut, e cazul sa te duci repede la ginecolog.
Fa-ti un test de sarcina si, pentru Dumnezeu, nu mai avea contacte sexuale neprotejate. lucrez in domeniu si am vazut prea multe fete de15, 16 ani gravide si distuse pe viata!
Mergi cât mai repede la medic. E foarte posibil să fie o infecţie (de la antibiotice - de exemplu).
Poate sa fie vorba de o dereglare hormonala, nu ar strica sa-ti faci un test de sarcina BARZA este cel mai bun, il gasesti in orice farmacie niciodata nu da gresi.
Exact asta am patit si eu in ultima luna. Eram foarte speriata. Mi-a intarziat 2 zile. Poate fi o dereglare din cauza antibioticelor, dar daca iti intarzie mai mult de 3 zile ar trebui sa-ti pui si alte intrebari. Faci un test daca e sau mergi pentru un control la ginecolog. Sper sa fie bine. Sanatate.
Si eu am aceasta problema o data la 3 luni am consultant un ginecolog si a depistat ca am anexita, nu te speria mai ast cel mult o saptamana jumate si daca tot nu ai menstruatie te sfatuiesc sa mergi la medic ...bafta
Bună.
Poate fi şi pe fond medicamentos.
Nu este nevoie să ejaculeze în vagin, este suficient să piardă o picătură şi să mai fi şi la ovulaţie şi gata sarcina.
Un test de sarcină şi vei rezultatul.
Consultă şi un medic ginecolog.
Răspunsurile noastre sunt pur orientative!
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: