Pai chestia asta e cam greu, daca stia ca esti virgina nu cred ca se gandea numai la sex. nu stiu poate vrea doar sa fie "strong" in fata ta pentru ca la unele fete daca le arati prea multa iubire isi cam bate pl de tine
Ca sa fie cu tine, te place, e logic.
Si ca sa stea seara de seara sa discutati 4-5 ore la telefon,poti fii convinsa de lucrul asta.
Nu e nevoie sa te simti neglijata,pentru ca nu esti,dar nu incerca sa-i schimbi comportamentul.
Poate fi timid si sa se simta mai relaxat discutand cu tine la telefon,poate ii e greu sa isi exprime inca sentimentele, ai rabdare si lasa-l sa se comporte asa cum crede el.
Nu incerca sa-i schimbi comportamentul sau felul lui de a fi, cauta sa-l intelegi.
Si daca nemultumirile tale continua, inseamna ca undeva nu va potriviti si relatia voastra nu poate continua.
Dar inca nu te grabi sa tragi vreo concluzie, n-ar fi fost cu tine daca nu te placea!
Daca e derbedeu atunci ai de tras cu el. comunicarea intr-o relatie e ca aerul si apa. vorbeste cu el. noi nu stim ce se petrece intre voi. unele raspunsuri nu le poti gasi pe TPU, asa ca trebuie sa le gasesti singura.
Ce persoana ar sta sa vorbeasca cu tine 4-5ore daca nu te-ar suporta?)
Nu toate persoanele isi arata afectiunea, unii sunt mai reci chiar daca tin la o persoana.Incearca sa nu-l mai bati la cap cerandu-i atentie pentru ca s-ar putea sa se plictiseasca...
Tu esti virgina, el doreste sa nu mai fii, nu doreste nimic mai mult. Nu inteleg de ce accepti o relatie unde respectul partenerului lipseste in totalitate. Sa nu-mi vorbesti de iubire, pentru ca ar fi o mare prostie.
Nici nu vreau sa stiu cat ii vine factura la telefon. Lasand asta la o parte, probabil ca baiatul e cam imatur. Si adevarul e... ca nu prea poti avea mari pretentii de la un pusti de 18 ani. O sa-i mai ia ceva timp, pana o sa se prinda ca o iubita nu-i totuna cu colegul de banca.
Nu e vorba de iubire, logic. Am spus ca suntem impreuna de putin timp. Dar imi e greu sa-mi dau seama ce simte.
Cred ca ai dreptate. El e un baiat mai dificil, imi trebuie timp sa-l cunosc. E genul de om care trebuie ghicit, trebuie sa-l cunosc fara sa-i mai pun atatea intrebari Si stiu asta si de la un bun prieten al lui. Ca trebuie sa am multa rabdare...