| nikoletaaa1606 a întrebat:

Am si eu o problema... am 17 ani si am o relatie frumoasa de mai bine de 9 luni cu un baiat mai mare de cat mine cu 6 ani. Ieri am fost la o petrecete la un prieten foarte bun, si am zis cu ocazia asta eu si cu prietenul meu sa avem parte de o noapte frumoasa! A fost prima mea experienta sexuala! Am stat cu frica sa nu ne auda cineva si tot actul sexual a durat in jur de 25 de minute. problema e ca in tot acest timp vaginul meu a fost penetrat de maxim 10 ori dar penisul lui nu a intrat in totalitate in vaginul meu. Virgina cred ca nu mai sunt pentru ca atunci cand a vut loc actul sexual a fost dureros pentru mine si a curs si o cantitate mica de sange.intrebarea mea este: e normal ca dupa 16 ore de la actul sexual inca sa mai am dureri in zona vaginului si sa curga sange? Cat va dura asta? Va rog da.ti un sfat! Vreau sa fiti cat mai expliciti si sa nu va bate.ti joc! Sunt intr.o incurcatura mare! Nu mai sunt virgina nu? Scuzati.ma dar pun tot felul de intrebari tampite pt ca nici eu nu sunt convinsa pe deplin de ce sa intaplat. tin sa mentionez ca PROSTIA cea mai mare a fost ca am facut toate astea NEPROTEJAT...

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
DECI...virginitatea..pa
Si este normal sa mai simti dure in acea zona intima..prostia mare este ca v-ati jucat si nu v-ati luat masuri de precautie, ar putea sa se lase cu urmari..roaga-te sa nu fie asa.
Dupa 14 zile fa un test de sarcina pentru linistea ta psihica..si fereste-te de BTS-uri.
O seara bunahappy

| Hαppiηеss a răspuns:

Virgina automat ca nu mai esti din moment ce ai fost penetrata.
Este normal sa ai dureri si o mica sangerare mai ales daca partenerul a fost putin mai brutal iar tu nu ai fost suficient de lubrifiata, ele pot dura cateva zile, depinde.
Cat despre faptul ca ati facut-o neprotejat nu-i bine deloc, poti ramane insarcinata oricand si te poti alege si cu o boala cu transmitere sexuala in cazul in care partenerul tau nu este " curat ".
Momentan nu ai ce face decat sa astepti menstruatia sau sa iti faci un test de sarcina la 21 de zile de la contact.
Iar pe viitor evita sa mai faci sex neprotejat si nu uita sa vizita obligatorie la medicul ginecolog.

| neutrino a răspuns:

De batut joc de tine, noi nu avem cum, dar el a facut-o. Felicitari, esti acum femeie si trebuie sa te adaptezi conform noului statut. Pana aici totul este normal, pana si prostia despre care vorbeai.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Vai de capul lui tineret din ziua de azi

| Alcyon a răspuns:

Ti-ai inceput viata sexuala cu stangul. Sex neprotejat si facut pe fuga... Visul oricarei femei... Ai grija sa nu ramai insarcinata sau sa iei vreo boala, ca pe urma sa vezi distractie. In loc sa iesi cu prietenele in oras, o sa stai sa schimbi scutece. Pe barbati sa stii ca-i doare undeva, fiindca nu-i corpul lor. Ei doar isi pun coada pe spinare si te lasa cu copilul de gat sau sa te chinui prin spitale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta facuta gramada, scuze ca zic asa dar e adevarat. ma intreb cum tea prostit sa nu folosesti prezervativ...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa-ma sa ghicesc, a zis ca e un cavaler si de facut sex i-a venit deodata si de mult ce te iubeste nu mai putea astepta o seara sa aiba si prezervativ, este?