De ce trebuie sa te mai ascunzi de ea daca ai deja 19 ani? De la 18 esti considerat adult deci parerea lu' maicata chiar nu conteaza. Mai bine esti sincera cu ea si gata. Sunt sigura ca a durut'o mai mult faptul ca nu i'ai spus adevarul.
Sper sa o scoateti la capat.
Mama are o conceptie mai invechita si daca ar afla ar fi foarte nasol.
Buna
Uite trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii spui adevarul, pentru ca pana la urma tot va afla(adica mna asta e parerea mea).
Pana la urma ai si tu 19 ani, esti responsabila de alegerile tale, daca aveai 13 ani mai ziceam
Acum tu faci cum vrei e decizia ta...
Pai ai facut cam prost ca ai mintit-o...Ai 19 ani si sunt sigur ca ar fi inteles daca ai fi recunoscut, mai ales ca la varsta asta e cam normal daca aveai 13 ani mai ziceam sa fie probleme dar asa nu.Eu zic sa ii zici adevarul si sa iti ceri scuze ca ai mintit-o.Bafta !
Si ce daca numai esti virgina?
ti-ai pierdut cumva virhinitatea la 14 15 ani? atunci da e o problema
dar daca ti-ai inceput-o la 18 sau 19 ani e treaba ta ce faci.Ce naiba numai e vremea lu causescu
i-a trece odata si odata supararea aia ce naiba sunt altele in viata mai grele
Scuza-ma,ai 19 ani, nu 12! Ce-s cu ideile astea? Pe vremea lor se casatoreau la 15-16 ani si acum au pretentii. Odata si odata tot se intampla, esti majora! Eu zic sa-i zici adevarul, se va supara dar ii va trece ca doar nu ai omorat pe nimeni.Asa va avea mai multa incredere in tine daca ii spui adevarul
Pai... de la 18 ani nu prea mai e treaba mamei tale ce faci tu. Exact cum a spus si UninspiredName probabil ca a deranjat-o ca nu i-ai zis adevaru'. Incearca sa-i spui si aia e. Bafta
O sa vb voi 2 ca dor sunteti fete dar daca avut incredere in tine faci cumva sa mai aiba incredere in tine nu te lasa incearca
In viata prostia se plateste. Mama ta oricum te va iubi dar increderea ei ai pierdut-o. E mult, e putin? Tu stii.
Aline,se vede ca esti barbat ..deci vei deveni probabil tata. Dar niciun barbat pe lumea asta nu poate intelege copilul sau mai bine ca o mama. Treaba unei mame e mereu, indiferent de varsta copilului pentru ca ea se ingrijoreaza pentru orice chestie cat de mica, care voua barbatilor vi s-ar parea inutila. Pentru fetele care au dat sfaturi gen '' ce naiba ca poti sa faci ce vrei ca doar ai 19 ani '' as vrea sa va vad cand veti fi mame de fete cum veti reactiona cand fata voastra va va minti sau doamne fereste vine gravida pe acasa. Poate ca pe mama ei nu ideea ca fiisa nu mai e virgina ar deranja-o ci faptul ca vrea sa stie cu cine umbla, daca se protejeaza. Iti vine fata acasa gravida si ca mama ce faci? O indrumi la ginecolog sa faca avort?! Iti incarci constiinta si pacatele in fata lui Dumnezeu doar pentru ca fiita n-a fost cinstita cu tine? O sfatuiesti sa-l tina si ii incurci viitorul?! Nu e mai bine sa discute cinstit ca sa stie si amarata aia de mama ce sfaturi ii da la adulta de 19 ani care in loc sa ceara sfaturi de la propria mama le cauta pe net de la necunoscuti.
Tu stai in casa ei, deci fa bine si incearca sa te intelegi cu ea. Virginitatea nu o poti aduce inapoi nici cu slujbe sau vraji, dar increderea mamei o poti castiga daca te porti ca un om responsabil de actiunile sale. In primul rand, sa recunosti ca ai mintit-o acum, pana nu mai afla si alte lucruri din viata ta.
Cel mai CORECT ( atât faţă de mama ta, cât şi faţă de tine ) ar fi să fi "cinstită" cu mama ta - să te comporţi ca un adult RESPONSABIL, să-ţi ceri IERTARE că ai minţit-o şi să-i "explici" cum s-a întâmplat!
Greşeala recunoscută este pe jumătate iertată!
Astfel vei putea să-i recapeţi încrederea pe care şi-a pierdut-o, iar dânsa va putea să-ţi dea sfaturile necesare!
Pai si eu ce am zis. Ca o deranjeaza ca a mintit. Sa-i spuna si aia e. Si apropo de ce ziceam eu cu "18 ani". Nu stiu cum e in alte familii dar mi se pare normal ca de la 18 ani "copilul" sa stie ce e cel mai bine pentru el. Ca exista nenumarati idioti/idioate care ajung la 18-19-20 de ani si au inca minte de copil asta e treaba lor. Eu vorbesc strict despre oamenii normali.
Cred ca se poate rezolva cu o discutie matura cu privire la secolul in care suntem. Asa ce o sa faci? Astepti si ii spui cand te muti de'acasa sau o minti cand te vei casatori? Nu stiu ce sa iti spun, tu o cunosti mai bine. Poate ii trece.
HappynewCenusa întreabă: