Dacă se află, nu crezi că familia ta intră în război? Spune-i cuiva din familie și nu mai păcătui cu o ușuratică.
Trebuie doar sa-i refuzi avansurile. Din cate ai zis se intampla chestia asta zilnic. Asta inseamna ca o face cu buna stiinta. Probabil te gandesti ca daca i-ai refuza avansurile te-ar da afara. Cu cine ai vrea tu sa vorbesti din familie? Vrei sa vorbesti cu tatal vitreg, mama ta? Cu italianul nu ai cum sa vorbesti, atunci te ingropi singur... Presupun ca in maica-ta ai incredere, i-ai putea povesti ei. Eu nu as spune in locul tau nimanui. Daca ar fi situatia mea materiala in joc, in cazul asta, i-as refuza avansurile, as incerca sa-i deschid ochii si daca ea se enerveaza si da ceva in vileag numai ca sa ma dea pe mine afara, atunci dau si eu arama pe fata si spun cum stau lucrurile.
Cu toate riscurile ce pot decurge din refuzul de a continua sa-i satisfaci "placerile carnale" mi-as asuma "riscul" de a refuza continuarea acestor "indatoriri" profesionale. Sunt curios daca ar avea curajul sa te denunte?
Faci in asa fel incat sa nu se afle si mergi inainte. Nu ai cum sa vorbesti cu cineva. Daca o refuzi iti pierzi slujba. Acum intra in indatoririle tale de servici. Cat nu se afla, toata lumea este multumita.
Cred ca ar trebui sa te opresti. E doar atractie fizica, iar daca se afla poate se se termine urat. (parerea mea)
Si daca nu mai vrei ce o sa faca? O sa ii spuna tipului ca soferul ei nu mai vrea sa o f**a sau cum?
In cel mai rau caz te da afara ca vezi domne nu iti faci treaba si nu esti ok la locul de munca. Dar parerea mea e ca daca amandoi va doriti asta...tu oricum ai mai putin de pierdut decat ea.
beausingurlamasamea întreabă: