anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema, am avut si eu o relatie de 11 luni cu un baiat.Acum 2 saptamani el s-a despartit de mine si nu mai vrea sa-mi dea nici o sansa, vina e a mea, deoarece m-am purtat destul de urat cu el, eram mai mereu nervoasa, cand ne certam il jigneam mult si mai tot timpul eram rece cu el si-l respingeam, iar el mereu a incercat sa-mi explice sa ma schimb si-mi zicea ca ma iubeste si nu vrea sa isi bata joc de mine, ca vrea un viitor cu mine, dar sa nu ma mai port asa cu el k a suferit enorm din cauza fostei iubite cu care a stat 4 ani.Si m-a tot avertizat k o sa-l pierd.Intr-o seara el a mers la ziua de nastere a unui prieten foarte bun si eu n-am vrut sa merg, in acea noapte el a sunat-o pe cea mai buna prietena a mea si i-a propus sa vina in Spania si sa locuiasca impreuna k cu mine nu mai poate sta k nu mai suporta toate certurile si crizele mele, n-a vazut-o niciodata si i-a zis ca o iubeste.Eu n-am stiut nimic pana luni seara cand mi-a zis prietena mea p mess, acum eu nu mai vb deloc cu ea.Nu stiu ce sa ma mai fac, sufar enorm, regret, dar degeaba, i-am tot promis k ma schimb si am dat gres, iar acum el nu ma mai crede.Problema e k ink locuim impreuna si nu vrea sa ma lase sa plec, zice sa nu-l mai bat la cap sa ma ierte si sa accept situatia k intre noi nu va mai merge.De cateva zile m-am schimbat total, ma port foarte frumos, vb calm, sunt dulce, iar el se pare k incepe sa ma placa din nou, noaptea ma ia in brate si a 2-a zi zice ca nu-si aminteste, ma ia cu el la discoteca, pe la prieteni, imi zambeste mai mult, ma priveste intens, mi-a zis chiar k m-am facut foarte frumoasa si ma tot atinge pe corp, etc. Voi ce credeti? Oare ma mai iubeste? Ma va ierta si vom fi din nou un cuplu? Ce as putea face sa-l recuceresc? Sa-i arat cat de mult inseamna pentru mine, cat il iubesc? Astept orice sfat, va rog din suflet, am foarte mare nevoie de ajutorul vostru.si apropo, sper ca nu v-am plictisit cu toata povestea mea, va multumesc din suflet pentru rabdare, pup

Răspuns Câştigător
| 0IoAnA0 a răspuns:

El inca te iubeste(e si normal)...eu zic sa continui cu lucrurile dragute pe care la faci pentru ca daca u ai zis ca incepe sa te tina iar in brate si toate astea poate isi da seama k te schimbi pentru el. si sa nu-l bati tot timpul la cap cu impacarea pentru ca la un moment dat se va enerva si nu se stie ce va facethinking si zic sa vb totusi cu acea prietena a ta pentru ca practic nu a plecat cu el deci nu ai de ce sa fii suparata pe ea. bafta:*!

2 răspunsuri:
| cryssu90 a răspuns (pentru 0IoAnA0):

Mersi mult de tot pentru raspuns si sfaturi kiss dar prietena mea nu merita sa mai vb cu ea pentru ca el a mai sunat-o de 2 ori dupa ce ea mi-a zis pe mess k a sunat-o in acea noapte de sambata,Daca era o prietena adevarata,nu ii mai raspundea cand a vazut ce intentii are,sau pur si simplu ii zicea sa o lase-n pake,dar ea a continuat sa vb cu el si sinker,o cunosk de cativa ani,ii cam place sa "umble",am mai avut niste divergente in trecut cand s-a dat la un fost pr de-al meu,dar am crezut ca s-a schimbat sad.in fine, sper sa-mi ajute D-zeu sa ma impac cu iubitul meu, inseamna enorm pentru mine si as muri daca l-as pierde sad mersi din suflet pentru tot -*kiss

| cryssu90 a răspuns:

Dau funda !