| ale_5809 a întrebat:

am si eu o problema sad am facut sex cu prietenul meu, nu a lasat in mine dar am trat cu frica pana mi-a venit ciclu.acum ma simt cam rau si ma gandesc ca mi-a venit peste sarcina,,, nu stiu sunt un pic cam disperata si imi fac fel si fel de filme... o sa imi fac un test, imi arata daca sunt insarcinata chiar daca mi-a venit ciclu luna trecuta? help.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul, daca il faci la minim 21 de zile de la contactul sexual neprotejat, din urina de dimineata, va avea un rezultat concludent, chiar daca ai avut o sangerare intre timp.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un test de sarcină te poate ajuta sau un control ginecologic.
Pa, pa.

| catthshshshs a răspuns:

Bebeloosy are dreptate!
Daca ti-a venit ciclul nu are de ce sa iti fie frica.Sa iti spun ce am patit eu in ianuarie. Mai era pana sa imi vina ciclul si am avut de vreo 2 saptamani un raport sexual cu prietenul meu. Citisem undeva pe net niste chestii care mi-au dat de gandit si i-am spus ca ma tem sa nu fiu insarcinata chiar daca ne-am protejat.Atat de tare ajunsesem sa ma gandesc la asta si sa ma ingrijorez incat simteam unele simptome (greata, oboseala, dureri de cap). Am facut un test de sarcina si m-am linistit, ma ingrijorasem degeaba. Sper ca tu ai facut protejat. Fa un test si te vei linistiwinking

| julieta a răspuns:

Ce mai stai? fa-ti un test de sarcina si inlaturati orice dubiu succes happy

| gheorghita a răspuns:

Nu iti fa probleme. daca te tot gandesti incepi sa traiesti cu impresia ca esti chiar insarcinata. e adevarat ca este posibil sa iti vina menstruatia si sa fi insarcinata. dar poate nu e cazul tau. Daca te tot gandesti te distrugi. cel mai bine convinge-te si fa un test de sarcina. citeste pe net instructiiunile trebuie sa fie. Aveti grija. daca acum vei avea noroc asta nu inseamna ca si data viitoare vei avea. Succesc!