| dyana98 a întrebat:

Am si eu o problema, am o prietena de fapt noi ne consideram surori dar de la un timp ne-am racit una fata de alta destul de mult.Eu o intreb mereu ce are(ptc o vad suparata) iar ea imi zice mereu acelasi lucru "Nimic" eu o mai intreb odata ptc vad ca e suparata si din nou imi spune "Nimic" atunci o las in pace. Intrebarea mea este de ce dintr-o data se poarta urat parca nu-i mai pasa...

PS: Noi facem un sport si suntem adversare(ne batem pentru locul 1) iar de cateva concursuri eu am castigat... poate o fi de la asta?thinking

4 răspunsuri:
| Coozeman a răspuns:

Cred ca e de la asta.Sa plictisit si ea sa fie mereu invinsa de tine.Incearca sa discuti cu ea sai explici ca nu trebuie sa va certati.Concursul e concurs si prietenia prietenie.

O zi bunawinking

| Carina2 a răspuns:

Mi s-ar parea imaur sa nu vb cu tine din cauza asta dar daca ar fi asa incearca si tu sa vorbesti cu ea sa comunici mai mult si la concurs sunteti adversare dar 2 surori daca sunt adversare la un concurs tot surori raman.Ar trebui sa o intrebi de multe ori pana iti spune ce are si daca tot iti spune ca nu are nimic stiu ca e in defavoarea ei dar las-o sa stea singura un timp:
1.Nu mai vorbi cu ea si asa ea e va intreba de ce nu vrei sa vorbesti cu ea.oh go on
2.Nu o mai suna si spune-i mamei tale ce se intampla poate te va ajuta.thinking
3.La concurs fi si mai ambitioasa decat ea si asa va vedea ca tu chiar tii la ea chiar daca faci lucruri in defavoarea ei.
Apoi dupa ce faci toate aceste lucruri daca nu iti spune nimic si se comporta ca inainte scrie-i o scrisoare in care sa o intrebi de ce se comporta asa sau trimite-i un mesaj, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-i trimiti o scrisoare.Si daca nu merge si asa intreaba-i pe parintii ei ce se intampla cu ea.confused
Cam atathappy... Sper ca ti-am fost de folosbig grin
wave wave wave wave wave wave wave wave wave wave wave wave wave wave wave wave :h :h
O zi buna!

| dyana98 explică:

Astept RASPUNSURI care m-ar putea ajuta...dau si fundabig grin

| dyana98 explică:

Pardonblushing astept si alte raspunsuri care m-ar putea ajuta...ptc si primele sunt folositoaretongue