Simptomele de sarcina nu apar asa de repede, trebuie mai mult de o luna. Tu ai simptome premenstruale.
Poti sa ramai dintr-o cantitate mica de sperma sau chiar de lichid preejaculator depus la intrarea in vagin. Himenul nu constituie in nici un fel o protectie impotriva graviditatii sau a BTS-urilor. Si nici o zi din ciclu nu e absolut sigura, posibilitate unei sarcini poate ajunge la 5%. In cazul tau, sansele de graviditate sunt minuscule si in plus pari a astepta in orice moment menstruatia.
Pentru a ramane insarcinata este nevoie de a se intruni doua conditii simultan/deodata si anume in uterul femeii sa apara/existe un ovul viabil ce poate fi fertilizat/fecundat si concomitent in vagin sa ajunga sperma cu spermatozoizi care sa fecundeze ovulul respectiv.In cazul tau pettingul a avut loc in afara perioadei fertile deci lipsea ovului iar prietenul tau nu a ejaculat deci lipseau si spermatozoizii rezulta ca in astfel de conditii instalarea unei sarcini devine imposibila.Trebuie sa te corectez pentru a sti pe viitor ca din cantitatea de 3-5 ml de sperma ejaculata este suficienta o cantitate infima, practic abia observabila de sperma pentru a se realiza o sarcina.De asemenea sa stii ca himenul nu este o bariera in calea patrunderii spermei in vagin deci pe viitor sa aveti mare grija ca penisul sa nu prea ajunga fara prezervativ in zona vaginului tau deoarece nu este exclusa in totalitate posibilitatea de a intra o cantitate infima de sperma CHIAR SI FARA penetrare. Durerile semnalate sunt cele premenstruale si este normal sa inceapa sa se manifeste inainte cu cateva zile de a incepe menstruatia.Sa fiti responsabili ori de cate ori veti faceti petting.
Bună!
Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ta vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!
Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!
"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764
Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/
Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html
Toate cele bune.
Oricum, având în vedere că ( deja ) ai simptome premenstruale - care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - cel mai probabil, în următoarele zile o să-ţi vină menstruaţia!
În privinţa întârzierilor menstruale, aici este o altă "discuţie" :
NU ai dat detalii : vârsta, când ai avut PRIMA menstruaţie/menarha, dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni, dacă au mai fost întârzieri ( în trecut ), dacă ai fost la ginecolog pentru astfel de dereglări, un eventual diagnostic, eventuale tratamente, etc.
Dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, atunci sunt NORMALE astfel de dereglări/întârzieri şi NU ai de ce să te îngrijorezi!
În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.
Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.
Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.
NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.
Dacă NU eşti în primul an de ciclu menstrual, atunci NU sunt normale astfel de întârzieri!
Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, stres, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...
O întârziere acceptabilă, din diverse cauze : răceală abdominală ( NU răceala "comună" ) sau răceală la ovare ( anexită ), infecţie, medicamente, etc., este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă medicală"!
Poate fi vorba de :
1 ) o dereglare hormonală - situaţie în care TREBUIE să consulţi un endocrinolog, care îţi va prescrie analize hormonale pentru a determina dozajul din sânge şi apoi vei primi tratament
2 ) probleme de natură ginecologică ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ) - dacă au mai fost astfel de întârzieri şi în trecut - situaţie în care TREBUIE să faci un control ginecologic, unde îţi va face o ecografie ovariană/pelvină ( sau una transvaginală ) pentru a verifica starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine.
AMBELE controale trebuie făcute simultan - deci, mergi la medicul de familie şi ceri Trimitere atât la endocrinolog, cât şi la ginecolog!
Dacă este vorba de chist o să-ţi prescrie un tratament cu tablete anticoncepţionale pe 3-6-9-12 luni ( până se dizolvă chistul respectiv ) şi control periodic ( din 3 în 3 luni ).
Dacă NU este chist atunci îţi va prescrie tratament cu Duphaston pe 10-30 zile ( eventual chiar pe mai multe luni ), după care o să-ţi vină regulat menstruaţia.
De asemenea, dacă ai dereglări menstruale dese, poţi să bei ceai ( sau tinctură ) de creţişoară şi/sau ceai de coada şoricelului - vezi informaţii la linkul :
http://www.formula-as.ro/......ului-10059
http://tratamente.naturale.din.plante.alb.ro/......um%29.html
http://www.formula-as.ro/2010/923/medicina-naturii-44/cretisoara-12562
Ori ceai sau tinctură/extract din/de mlădiţe de zmeur - vezi detalii la linkul :
http://magazin.remediu.ro/ceai-zmeur-frunze-50-gr-dacia-plant-683.html
http://www.naturaplant.ro/produse/591/Extract_din_mladite_de_Zmeur
http://www.sanatate-si-frumusete.ro/....../index.php
Aceste ceaiuri NU exclud un control ginecologic!
La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Cardul de sănătate + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).
Multă sănătate.