Scrie-i! Asterne ganduri bune si pozitive pe hartie, incurajeaz-o si arata-i ca-i pretuiesti prietenia si ca-ti pasa de ea.
Daca isi revine, este posibil sa prinda drag de viata si sa fie din nou un om nromal.
Totusi, drogurile creeaza acea dependenta, pe care putini o pot infrunta si renunta defitiv la ele.
Stiu, Germania are un sistem foarte dur de protectie al copilului si ceea ce fac ei cu fata asta, se pare ca este cea mai buna solutie, pentru ca parintii au dovedit ca nu sunt capabili sa aiba grija de ea, daca au lasat-o pana a ajuns in prag de sinucidere.
Fi dragut in continuare si sprijino moral. Ii poti trimite un colet cu o poza cu voi doi cand erati fericiți, asta sigur îi v-a placea si bine ar fi ca sa ii trimiti si o scrisoare odata cu poza in care sa ii spui ca daca vreodată nu mai are chef de viata sa se uite la poza aia si sa se gandeasca cat de fericiti erati acolo. Fa tot posibilul sa o vizitezi. E clar ca are nevoie de tine in acele clipe grele. Succes
Ai putea să-i trimiți melodia asta: https://youtu.be/6gUcNoC_EAA
Sper să ajute.
Am citit tot și reiese că tu ții mult la ea, dar și ea la tine.
Revenind la întrebarea ta, eu cred că poți face chiar foarte ușor o fată să zâmbească. Uite câteva idei:
• Îi poți lăsa un mesaj vocal peste noapte, iar atunci când se trezește și se uită la telefon va vedea mesajul de la tine și cu siguranță va zâmbi îndată ce îți va auzi vocea. Spune-i ceva scurt si drăguț si urează-i o zi frumoasă.
• Comportă-te așa fel încât nimic rău nu s-ar fi întâmplat. Asta o va face să uite ușor-ușor.
• Fă-i complimente, spune-i că e frumoasă/drăguță/simpatică etc. și că abia aștepți să vă revedeți.
• Amintește-i de clipele frumoase petrecute împreună.
• Poți face și câteva glume, astfel încât să o faci să uite.
• Spune-i că o să fie bine indiferent de situație și că vei fi mereu lângă ea la nevoie.
Însă cel mai important este să-i spui ceea ce simți și să fi tu însuți. Asta apreciază cel mai mult o fată. Câstigă-i încrederea și e a ta.
Pai, complicata povestea... Eu zic ca cel mai bine e sa ii spui fata in fata. Totusi, daca vrei sa ii spui ceva prin telefon, nu stiu.