| alex19956798 a întrebat:

Am si eu o problema thinking M-am Indragostit de o fata., am vazut-o de cateva ori. Nu suntem prieteni dar am incercat sa o bag in seama pe fb happy.si nu stiu cum sa ii spun asa thinking Ea e o fata super cuminte si e singura happy. sper sa nu ii placa de cineva straight face Astept pareri :*

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Fi intai prieten cu ea, cunoasteti-va, vorbiti mult, asteapta poate aveti ceva in comun si te place si ea. Invit-o la o plimbare ca intre prieteni

4 răspunsuri:
| ForeverHappy a răspuns:

Pai incearca sa-i bati si tu niste apropouri smug sti fetele cuminti de fapt sunt inebunite dupa baietii rai smug laughing) Invit-o undeva, suc, parc, film si stati de vorba thinking multa baftaaa

| lolylolypops a răspuns:

Incearca sa te comporti frumos si asa!

| ALex_Alex_1995_FnVL a răspuns (pentru wolder):

Bine gandit,! asta e raspunsu care i la-s fi dat si euwinking

| BlackOldSun a răspuns:

Auzi...normal ca nu auzi tu crezi ca daca iti scriu sfaturi toate fetitele de pe site-u asta crezi ca o fata iti va spune vreodata cum se o cuceresti no fuckin way...desigur daca e vreo pustoaica de 15 ani asta e, nu are inca o personalitate formata! asa ca mai intai fa ti tu o personalitate puternica si increzatoare si mai intai o viata! apoi o sa ai fete! si nu te mai indragosti ca prostu asa ca o sa te doara de multe ori degeaba si nu-ti fa asteptari!