Buna.Raspunsul ti l-ai dat singura.Trebuie sa ajungi din nou la medic.De ce sa nu te mai duci? Vezi ca nu este deloc de joaca cu infectiile acestea, prin urmare lasa temerile nejustificate deoparte si mergi din nou, ii explici omului situatia, iti da eventual alt tratament mai puternic si rezolvi.
M am saturat sa dau zeci de lei si sa nu imi treaca, ma gandeam sa schimb medicul
Pai e clar…raspunsul meu e neironic, vaginul stiu ca e foarte predispus la boli si infectii daca il lasa nespalat
Mai bine ati pune putin mana sa cititi, amandoi:
,, Cum apar infecțiile vaginale?
De cele mai multe ori, infecțiile vaginale sunt contactate în urma unui raport sexual neprotejat cu parteneri care poartă bacterii. Printre cauzele dezvoltării unei astfel de complicații se numără și tratamentele cu antibiotice, utilizarea pilulelor contraceptive, un sistem imunitar deficitar, utilizarea preparatelor intravaginale și spermicidelor, o igienă intimă excesivă sau necorespunzătoare, obezitatea, parfumurile sau tampoanele și obiectele străine introduse intravaginal.'' - https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/infectiile-vaginale.html
Il poti schimba, dar medicul nu are nicio vina ca ai ajuns in aceasta situatie.Ai grija de tine si incearca sa previi pe viitor.
,, Fii precaută și însușește-ți aceste obiceiuri pentru a preveni apariția infecțiilor intime:
1.Folosește-te de prezervativ în timpul actului sexual pentru a evita să transmiți și partenerului infecția, dar mai ales să nu preiei tu de la ceilalți bacterii.
2.Fii disciplinată în privința igienei intime, dar nu exagera cu spălăturile intravaginale. Un lucru important este să ai grijă de igiena proprie înainte și după actul sexual.
3.Nu te spăla cu apă foarte fierbinte!
4.Folosește lenjerie intimă din materiale naturale și evită materialele sintetice care nu lasă pielea să respire.
5. Evită îmbrăcămintea mulată!
6.Umiditatea favorizează dezvoltarea bacteriilor, așa că nu sta în costum de baie timp îndelungat și ai grijă ce piscine publice frecventezi.'' - https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/infectiile-vaginale.html
Lucrurile acestea le stiam deja de aproape 20 de ani, am totusi o varsta.Cand vezi 10000 de intrebari la fel, nu te mai obosesti sa explici nimic. Faceam asta cand mi-am creat contul, la inceput.
In prezent dau copy paste pentru ca doar citind, articole, carti etc. va intra in cap informatiile, creierul este capabil sa sintezeze, sa faca conexiuni, nu cand va face cineva rezumat, mura in gura.Acelasi principiu se aplica si la scoala.Ia citeste rezumatul la o carte si apoi spune-mi despre ce-i vorba.Nu retii nimic.De aceea trebuie sa pui mana pe carte sa o citesti.
Rezultatul se vede clar aici pe site, aceelasi persoane intra periodic cu aceleasi probleme si nu pricep o iota din ce li s-a zis, chiar daca pare ca au inteles si au mai si acordat raspuns castigator.Informatiile acestea ce tin de educatie sexuala trebuia sa le stiti deja de la scoala.
Mai mult de atat, vreau sa incurajez lumea sa caute astfel din articole scrise de medici, nu de pe tik tok si asa mai departe, din surse nesigure, eronate sau caterinca.Educatia sexuala inseamna un set de reguli si informatii, facts, nu pareri sau sfaturi.Cine are putina minte, se va informa, cine nu, ajunge aici pe TPU si/sau plange in realitate.Nu m-am intitulat niciodata medic, stai linistit. Google e gratis pentru toata lumea. Daca nu ai chef sa cauti, atunci intervin eu si iti trimit linkul, ca poate chef de un click ai, in loc de search + 2 clickuri.
Cred ca cel mai bun răspuns îl găsești aici https://youtu.be/63DFtm5K5Rs?si=rZ-ibLnnUVk9H5JU
scarking12 întreabă: