Dacă simți că nu i se scoală complet înseamnă că încă e complexat și e nesigur pe el. Spune-i ca e totul okay și reasigura-l că e totul bine. Dacă se simte sigur pe el deja și i se va scula normal. Trebuie comunicare, discutați despre ce va place, și ce nu. Fiți mai deschiși
Dar tu nu ai văzut, înainte sa faceți sex că el o are mică? Dacă era primul din viața ta, înțelegeam, poate treceai cu vederea, dar dacă spui că ai avut pe altul inainte care o avea mai mare, inevitabil nu o să fii niciodată satisfăcută sexual indiferent de ce ați face și o sa te gândești la alții. Îți spun din proprie experiență, deși fostul probabil o avea de 20 și ceva iar actualul o are in limita bunului simț, se simte diferenta si nu sunt satisfăcută pe deplin orice am face. O sa ajungi sa il înșeli sau o sa il lași. Lasă-l de pe acum, că sexul e foarte important, nu fii ca mine. Cât despre faptul că e el complexat, asta e. Nu esti tu obligată să te complaci in aceasta situație și să rămâi cu el din milă.
Btw, am dat și eu peste băieți cu penisul mega-mic, dar când mi-am dat seama ce au acolo, am și trecut pe partea de amiciție si am exclus total o relație sau sexul cu ei..adică. care sex?
Aoleu, 20 si ceva? Mama. Fa-mi si mie cunostinta cu el.