A inceput sa tipe la tine, pentru ca nici voua nu va place ca atunci cand suntem combinati cu voi sa mai vorbim cu altele.
Pai daca ii asa gelos inseamna ca te iubeste foarte mult si nu ar vrea sa te piarda, spune-i si u cat de mult il iubesti si arata-i asta ca sa nu creada ca ai putea sa il inseli, ai putea sa ii scrii u mesaj ca tii dor de el si ca vrei sa-l vezi :*
Face asta pentru ca te iubeste fffff mult, si ca e mai gelos din fire, pentru ca te iubeste prea mult, si te vrea numai pentru el, ca te iubeste. Imi dai FUNDA?
Pai... foarte gelos ce pot sa zic! In fine ar trebui sa vorbiti fata in fata. E mai bine decat la telefon, pe mess, sms etc. Si mie m-i s-a intamplat ceva de genu... dar bine ca uby mea a vrut sa vb fata-nfata. Iti recomand si tie sa faci la fel poate intelege.(eu tot 18 ani multi inainte)
M-am intalnit cu el.am vorbit, mi-am pus asa zisele mele conditii si ne-am impacat. Sper numai sa fie ceva de durata
Multumesc mult pentru sfaturi:*
Pai ii poti zice ce ai pe suflet iar daca el reactioneaza la fel si de data asta mai bine te desparti de el, iti cauti altul care sa te iubeasca si sa aiba incredere in tine si ai sa te uiti de actualul...dar daca te iubeste va intelege si o va lasa mai moale incercand sa schimbe totusi ceva [mai bine sa fii fericita cu altul decat sa fii cu el si sa iti faca zile amare]...bafta funda?