| Printesa76 a întrebat:

Buna am si eu o problema poate ma puteti ajuta.
Acum cateva zile am distribuit un articol pe o retea de socializare articolul se numea" Adevarul despre zodia rac " nu era un articol pozitiv era despre defectele zodie rac 10 lucruri care nu ne plac la acesta zodie (din libertatea) faza este ca eu l-am distribuit iar inaintea articolului am scris"Niste monstri" iar a doua zi a vazut articolul prietenul meu(el e rac) si cred ca s-a suparta el la comentarii mi-a scris Multumesc! nu stiu ce vrea sa insemne asta a luat-o de gluma sau cum articolul nu era pentru el mai ales ca persoana respectiva avea fb inchis am avut ghinion sa deschida fb si sa vada fix postarea asta offf as vrea sa ii scriu sa ii zic ca nu era pentru el dar nu stiu ce sa fac un sfat

6 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu cred ca a luat-o in gluma.
Ii spui ca nu este despre el si ii spui ce simti pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i că nu a fost pentru el. dacă îți e prieten nu ar trebui să se supere din nimicuri din astea.

| Printesa76 explică (pentru SkyPilot):

Problema este ca imi e rusine sa ii scriu el nu e un pusti si nu stiu ce sa fac

| SkyPilot a răspuns (pentru Printesa76):

Ii scrii cat mai repede. Lucrurile astea nu se lasa nerezolvate. Nu are de ce sa iti fie rusine. Mai gresim, dar trebuie sa stim si cum sa ne cerem iertare.

| Printesa76 explică (pentru SkyPilot):

I-am scris si a zis ca el a luat-o in gulma mai mult m-am panicat eu

| SkyPilot a răspuns (pentru Printesa76):

Nu ai gresit ca i-ai scris. Daca nu faceai nimic, ar fi crezut ca nu iti pasa de el. Mai bine asa, ai iesit bine in ochii lui.