anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o problema si as vrea niste sfaturi pareri.
Anu asta in clasa au venit niste frati la noi in clasa si prima oara mi s-au parut urati. Dupa mi-a placut de unul dintre ei(foarte putin), dar a trecut repede. Recent celalalt tot se comporta asa frumos cu mine, ma ia in brate mereu, sta mereu cu mine, ma asteapta cand pleaca acasa(amandoi), si e foarte >protector:" gen daca cineva in gluma se ia de mine el ma apara chiar daca stie ca e gluma. Si ciudat e ca m-am indragostit de el si prima oara era oribil pentru mine. Dar se uita asa lung in ochi mei, imi zambeste, ma mangaie in par. e foarte perverslaughing si ma ia cu iubire si prostii din astea.Credeti ca ma place? Ce sa fac? Eu m-am indragostit fara sa vreau de el dintr-o greseala, chiar nu stiu dc! Ce mi s-a intamplat? Dau funda la rasp care ma ajuta si restul vot! Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| costea7 a răspuns:

Pai sa incep cu inceputul.partea cea mai nasoala este ca tu te.ai indragostit fara sa vrei.si acum acest lucru iti e indispensabil(baiatul respectiv)banuiesc ca te gandesti mereu la el.si chestii din astea.Cel mai bine ar fi ca tu sa.i spui ceea ce simti.si poate, poate iese cv.succes si ai grija de tine:*

2 răspunsuri:
| costea7 a răspuns:

Ai reusit cv cu baiatul ala, ca m-a uitam prin TPU-u asta si am citit asta din intamplare

| costea7 a răspuns (pentru costea7):

Cv cv?