| Anailyn a întrebat:

am si eu o problema si sper ca fetele sa ma poata ajuta. Nu am menstruatie de mult timp(aproape de 2 ani) infine, e o problema de sanatate care pot sa o tratez mai tarziu ca niste tratamente date de medic, si ma intrebam daca fac dragoste si se termina pot ramane insarcinata? adica ii o certitudine de 90%. Eu stiu ca nu se poate dar doresc si sfatul vostru, am discutat asta si cu iubitul meu si el mi-a pus intrebarea asta...Am o relatie de 1 an de zile cu el si am avut tot timpul grija sa ne protejam dar ne intrebam daca putem lasa grija deoparte ca tot vine vorba de asta, cine ma ajuta funda:*

5 răspunsuri:
| Lisadream a răspuns:

Pentru ca ai si probleme de sanatate si urmezi si tratament cel mai bine ar fi sa intrebi medicul la care esti. Parerile noastre chiar nu cred ca au importanta in aceasta situatie.

| Anailyn explică (pentru Lisadream):

Inca nu urmez tratament pentru ca nu am 18 ani, cand voi implini va trebui sa iau niste pastile, insa daca le i-au mai repede de 18 ani imi distrug sanatatea.deci as putea sa raman insarcinata?

| Bubulin4ik a răspuns:

Draga atunci cind ai menstruatie adica esti pe cicul timp de 5 zile poosibilitatea de a rămîine însărcinată este de 5% pe perioada intregului ciclu cele 28 zile, fertile sunt doar 12happy daca nu ai menstruatie la general(de 2 ani) nu ai cum sa rămii însărcinată, fiindca organizmul tău nu produce ovuli.
Dar cel mai bine ar fi sa îţi consulţi ginecologulhappy
Succes draga:*:*

| PrecioussGirl a răspuns:

Cazul tau este unul special. cel mai bine ar fi sa intrebi un doctor ca sa fii sigura 100%. noi doar ne dam cu parerea...

| AndreeaAnisoara a răspuns:

Eu stiu ca daca nu ai menstruatie nu poti ramane insarcinata.Dar cel mai bine ar fi sa intrbi un doctor.